35è Curs Anual de Drets Humans 2017

F Pere Tarrés

35è Curs Anual de Drets Humans 2017

F Pere Tarrés

Resum: 

En aquesta edició, el programa se centrarà en la justícia global i farà un repàs dels sistemes de protecció actuals dels drets humans.

L’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) organitza aquest curs que tindrà lloc a Barcelona del 13 al 30 de març. Es fonamenta en 17 sessions en el si d’un programa en què s’analitzaran algunes de les principals línies que poden configurar la justícia global i que representen avui un repte per a la vigència i plena realització dels drets humans en pràcticament totes les regions del món.

Destinat a professionals que treballen directament o indirectament diversos aspectes d’aquest àmbit, a estudiants i a la ciutadania compromesa amb la defensa dels drets humans i la justícia global, el curs es basa en l'intercanvi d'idees, experiències i coneixements entre els participants.

Activitats paral·leles

Durant la realització del curs, s’organitzen diverses activitats paral·leles en forma de tallers, de tres hores de duració, a diferents institucions de defensa dels drets humans:

També està previst un espai d'intercanvi on les tres persones d'Amèrica Llatina beneficiaries de la borsa de viatge i estada de formació compartiran les seves experiència en matèria dels drets humans i justícia global amb la resta de participants. Aquesta activitat tindrà lloc el 17 de març a les 16h, a LaFede.cat - Organitzacions per la Justícia Global.

El termini per realitzar la inscripció al curs finalitza el 9 de març de 2017.

Més informació

Afegeix un comentari nou