Àfrica Subsahariana: Especificitats culturals i desenvolupament

 Font:
Font:

Àfrica Subsahariana: Especificitats culturals i desenvolupament

Resum: 

El Centre d’Estudis Africans (CEA) i la Coordinadora d’ONG Solidàries organitzen un curs adreçat a totes aquelles persones interessades en debatre, reflexionar i analitzar la realitat d’aquests països.

La formació es desenvolupa durant dos dies, els propers 11 i 18 de març. A continuació es detalla el contingut de les sessions:

Divendres 11 de març

  • 11 a 14.15h: Recuperar el significat de la cooperació: les societats africanes i el desenvolupament, a càrrec de Jean Pierre Malé, economista i consultor . Organització “Estudis”
  • 16 a 19h: Maternitat, paternitat i prestigi social i moviments socials femenins, a càrrec de Remei Sipi, escriptora. Associació de Dones “ E- Waiso Ipola”

Divendres 18 de març

  • 11 a 14.15h: Saber mèdic tradicional, a càrrec de Mawa Ndiaye, treballador social i president de l’Associació Catalana de Residents Senegalesos, i El paper dels mitjans de comunicació en els conflictes, a càrrec d’Antoni Castel, professor de Ciències de la Comunicació UAB.
  • 16 a 19h: Economia social solidària a les ciutats africanes, a càrrec de Lola López, antropòloga i Coordinadora del CEA, i Discursos tradicionals davant a modernitat, a càrrec d’Albert Farré, antropòleg ISCTE –Lisboa i CEA

Programa

Afegeix un comentari nou