Coneixes el portal d'activitats escolars Activitum?

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Coneixes el portal d'activitats escolars Activitum?

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Es tracta d'un recurs obert, lliure i gratuït que pretén expandir els límits de l’aula i oferir tant a alumnes com a docents propostes innovadores i amb un alt valor pedagògic. Participa-hi publicant les activitats de la teva entitat!

El projecte Activitum aplega a la seva pàgina web totes les activitats que ofereixen als centres educatius de Catalunya els museus, els teatres, les empreses, les fundacions, les universitats, etc. Entre d'altres, s'hi poden trobar tallers, visites, premis i concursos, estades, conferències, projectes d'Aprenentatge Servei, oportunitats de voluntariat, etc.

Activitum està impulsat per un equip de professionals de l'educació, i compta amb el suport del Departament d'Ensenyament, el Departament de Cultura, la Direcció General de Telecomunicacions, l'Agència Catalana de Joventut i centenars de docents que van aportar informació al projecte responent a una enquesta.

Aquesta iniciativa vol adaptar l’educació als canvis del nostre temps, implicant-hi tots els agents de l’entorn.

El portal Activitum agrupa al voltant de 1.500 propostes educatives procedents d'entitats i institucions com la Fundació Vicente Ferrer, la Universitat de Barcelona (UB), el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), eduCaixa o l'Obra Social de Sant Joan de Déu. Gran part d'aquestes activitats es centren especialment en la difusió de valors.

El cercador d'activitats permet buscar per àrees de coneixement, capacitats i competències, tipus d'activitat o nivell, entre d'altres opcions. A més, hi trobaràs informació sobre com preparar activitats de valor i com publicar-les al portal.

Activitum ha guanyat recentment el premi JES d'emprenedoria social i ha estat reconegut pel Departament d'Ensenyament i els Centres de Recursos Pedagògics com a eina de gran utilitat per al personal docent.

Afegeix un comentari nou