Curs “Introducció a la Cooperació Internacional”, a la UPC

Fundació Autònoma Solidaria

Curs “Introducció a la Cooperació Internacional”, a la UPC

Fundació Autònoma Solidaria

Resum: 

A través de 10 sessions teòriques i la realització d'un treball, el curs permet aproximar-se a les causes de les desigualtats nord sud i reflexionar sobre estratègies de cooperació. Les inscripcions són obertes.

L'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona – ESAB, de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), ha obert les inscripcions per al curs "Introducció a la Cooperació Internacional", un taller formatiu obert a tota persona interessada en la temàtica i que l'alumnat de la universitat pot reconèixer amb 1 crèdit de lliure elecció.

El curs s'emmarca en el programa Agricultura per al Desenvolupament, per a la promoció i la millora de la cooperació internacional per al desenvolupament que es du a terme des del 2007 a l'ESAB.

El programa promou la formació i la docència a través de diferents vies, com la participació de professorat en formació de postgrau, la realització de seminaris, el vincle amb treballs de final de grau i el curs d'Introducció a la cooperació internacional.

El curs començarà el pròxim 24 de febrer i s'impartirà els dimecres de 15.30 h a 17.30 h. Té per objectiu fer una aproximació a la realitat d'un món desigual i injust i plantejar una proposta concreta per a la reducció de les desigualtats, consistent en la cooperació internacional. A més, vol fer reflexionar sobre les estratègies que s'utilitzen, el paper de les persones cooperants i el plantejament de projectes tecnològics.

Consta de 10 sessions teòriques que s'impartiran a l'edifici de l'ESAB (al Campus Baix Llobregat) i en la realització d'un treball final. En total, una dedicació de 25 hores reconegudes amb 1 crèdit de lliure elecció.

El calendari complet i els continguts de cada sessió ja són disponibles. La participació és oberta a tota persona interessada i la inscripció pot formalitzar-se a través d'aquest enllaç.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou