Introducció a l’anàlisi de dades i a l'avaluació econòmica de polítiques públiques

F Pere Tarrés
Curs d'anàlisi de dades per a l'avaluació de polítiques públiques Font: Ivàlua
Curs d'anàlisi de dades per a l'avaluació de polítiques públiques Font: Ivàlua
 Font: Ivàlua
Font: Ivàlua
 Font: Economia.gencat.cat
Font: Economia.gencat.cat

Introducció a l’anàlisi de dades i a l'avaluació econòmica de polítiques públiques

F Pere Tarrés

Resum: 

Les formacions, organitzades per Ivàlua, estan adreçades a professionals de l’administració pública, del tercer sector i d’empreses de consultoria per al sector públic.

Voleu estar al cas dels principals mètodes i tècniques d’anàlisi quantitativa que s’apliquen a l’avaluació de polítiques públiques? I adquirir els conceptes i les metodologies de l'avaluació econòmica en aquest àmbit? Ara teniu una bona oportunitat amb aquest cursos que organitza Ivàlua per als propers mesos d'octubre i novembre.

La formacions van dirigides a professionals de l’administració pública, del tercer sector i d’empreses de consultoria i a llicenciats o graduats en ciències socials.

Els objectius del curs sobre anàlisi de dades són: conèixer els fonaments i conceptes bàsics de l’estadística descriptiva i de l’estadística inferencial així com les aplicacions de les tècniques estadístiques en l’avaluació de polítiques públiques, practicar l'aplicació d'aquestes tècniques amb el paquet estadístic lliure R mitjançant l'ús d'una de les seves interfícies gràfiques (Deducer) i analitzar exemples d’aplicació d’aquestes tècniques a avaluacions concretes de polítiques públiques.

Mentre que els que es decantin pel curs sobre avaluació econòmica adquiriran els conceptes i les metodologies de l'avaluació econòmica com una part de l'avaluació de polítiques públiques i estudiaran casos il·lustratius, amb una especial èmfasi a les anàlisis cost-efectivitat i cost-benefici.


Introducció a l'anàlisi de dades per a l'avaluació de polítiques públiques

La formació consta de vuit sessions de 3 hores de durada cadascuna i s'impartirà els dies 17, 19, 24, 26 i 31 d’octubre i 2, 7 i 9 de novembre de 2017, de 9.30 a 12.30 hores a la seu del Institut d'Estadística de Catalunya, a la Via Laietana 58 de Barcelona.

El curs s'ofereix a un nombre màxim de 20 alumnes. Els interessats han d'omplir el formulari de sol·licitud d’inscripció, degudament completat, amb el 2 d'octubre com a data límit.

El cost és de 360 euros per a professionals del sector públic i del Tercer Sector Social i de 1200 euros per a professionals del sector privat lucratiu.

Més informació


Introducció a l'avaluació econòmica de polítiques públiques

La formació consta de sis sessions de 5 hores de durada cadascuna i s'impartirà els dies 8, 10, 15, 17, 22 i 24 de novembre de 2017, de 9.00 a 14.00 hores a la seu del Institut d'Estadística de Catalunya, a la Via Laietana 58 de Barcelona.

El curs s'ofereix a un nombre màxim de 20 alumnes. Els interessats han d'omplir el formulari de sol·licitud d’inscripció, degudament completat, amb el 18 d'octubre com a data límit.

El cost és de 450 euros per a professionals del sector públic i del Tercer Sector Social i de 1500 euros per a professionals del sector privat lucratiu.

Més informació

Afegeix un comentari nou