Dóna valor al teu coneixement: Clínics aMt d’abril

Autor/a: 
Associació de Músics de Tarragona

Dóna valor al teu coneixement: Clínics aMt d’abril

Autor/a: 
Associació de Músics de Tarragona

Resum: 

L’Associació de Músics de Tarragona ofereix per aquest mes d’abril dos cursos oberts a la ciutadania que tractaran sobre l’actitud escènica i la percepció del cos i la veu.

Continuant amb el conveni subscrit entre l’Ajuntament de Tarragona i l’aMt i amb la necessitat compartida de vehicular la formació especialitzada als pròxims dos clínics com ara el pànic escènic o el desenvolupament personal de la pròpia veu, són sovint aspectes que el músic o qualsevol professional de l’escena ha de fer front per desenvolupar satisfactòriament la seva carrera. Ara però, les diferents tècniques i exercicis que aporten aquests clínics, també poden servir per diverses causes, ja que les relacions personals es sustenten en la comunicació i la percepció, tant de nosaltres mateixos com dels altres.

El clínic “Gaudir Tocant”, (20 d’abril, de 10 a 14h), obrirà la porta a eines, que integrades, ajudaran a resoldre situacions de pànic escènic i a afrontar una actuació davant del públic amb espontaneïtat i naturalitat. Durant quatre hores, el participant aprendrà a alliberar, reconèixer i compartir les tensions que poden arribar a paralitzar-nos davant el públic. El curs anirà a càrrec de Mercè Rovira i Lourdes Alegret, totes dues especialitzades en “teatre-teràpia” per l’ISEP, entre altres carreres escèniques i psicològiques.

La veu amagada”, (27 d’abril, de 10 a 14h), és un curs ja conegut per alguns participants que es programa per tercer any consecutiu i que abordarà el coneixement sobre diferents aspectes que tenen a veure amb el cos, la respiració o la fonació, sempre partint més d’un lloc natural com a drecera per arribar a una percepció més viva dels propis límits. Enguany, el clínic es centrarà més en tècniques d’improvisació vocal, com l’Scat o la utilització de sons vocals per la construcció d’una nova interpretació. El curs és impartit per la Rocío Romero Grau, la qual desenvolupa tècniques i assistència vocal des de fa quatre anys en un procés integrador de percepció psico-corporal.

L’aMt continua apostant per afavorir l’accessibilitat a la formació, i manté els preus populars d’altres anys. Les persones no associades a l’aMt podran assistir a un clínic per 14 €, i un abonament especial de 24€ per tots dos (gaudint així de un 20% de descompte). Els associats pagaran 8€ per un clínic i 12 € si hi participen als dos (gaudint així de un 20% de descompte). Tots dos clínics es faran a la Capsa de Música (Espai Tabacalera).

Podeu consultar les dates al web de l’aMt o bé demanant informació per email a comunicació@musicstgn.com.

Us podeu inscriure en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou