Els reptes de futur obren el nou cicle de webinars de Xarxanet

Fundació Pere Tarrés - Transversal
Cartell webinar Joan Rosinach Font: Xarxanet.org
La sessió ha tractat la transformació digital, el relleu generacional, l’economia, la gestió i la comunicació, entre altres. Font: Xarxanet
Webinar Joan Rosinach Font: Xarxanet.org
El webinar ha combinat una part més acadèmica amb l’aportació d’eines i recursos per a les entitats. Font: Xarxanet

Els reptes de futur obren el nou cicle de webinars de Xarxanet

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

La sessió ha aportat una visió global del context actual per donar algunes pistes sobre quin pot ser el futur a què s’enfronta el tercer sector.

Xarxanet ha posat en marxa un nou cicle de webinars que pretenen donar resposta a diverses inquietuds que tenen les entitats en aquests moments de canvi. La primera sessió, amb el títol ‘Reptes de les entitats en l’era post Covid-19’, ha anat a càrrec de Joan Rosinach, de la Fundació Pere Tarrés. El webinar ha servit per desgranar quines poden ser les claus perquè el tercer sector gestioni de la millor manera possible la incertesa del present, des de les necessitats i urgències i fins a les prioritats.

Els reptes exposats han tractat diferents temàtiques, des de la transformació digital, el relleu generacional, l’economia, la gestió i la comunicació, entre altres. L’objectiu principal d’aquest primer webinar del cicle ha estat aportar una visió global del context actual per donar algunes pistes sobre quin pot ser el futur a què s’enfronta el tercer sector català. En aquesta línia, s’ha posat de manifest la necessitat de passar a l’acció en alguns àmbits perquè la crisi s’està acarnissant amb moltes persones, especialment els col·lectius més vulnerables.

El ponent ha manifestat que el webinar és fruit del treball que, des de l’esclat de la pandèmia, s’està duent a terme des del Departament de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés, i que ha servit per copsar quin és l’estat en què es troba el tercer sector del país en aquests moments. La sessió ha combinat una part més acadèmica amb l’aportació d’eines i recursos que poden servir a les entitats per començar a processar la informació i posar fil a l’agulla en alguns temes.

Afegeix un comentari nou