En marxa el Viver de Comunicació de l'Associa't!

F Pere Tarrés
 Font: Associa't a la festa
Es tracta d’una proposta per als propers mesos en què es posaran en marxa un conjunt d’iniciatives dirigides a enfortir comunicativament les associacions i entitats

En marxa el Viver de Comunicació de l'Associa't!

F Pere Tarrés

Resum: 

La iniciativa ofereix tres espais diferenciats i autònoms, dirigits a enfortir comunicativament les associacions i entitats de Barcelona.

Moltes entitats tenen la voluntat de millorar la seva comunicació. Aquesta va ser una de les conclusions a les quals es va arribar en la darrera edició de l’Associat a la Festa. Agafant el guant, des de l’ajuntament de Barcelona i en col·laboració amb la Fundació Quepo, entitat que s’encarrega de l’estratègia de comunicació participada de l’esdeveniment, s’ha posat en marxa el Viver de Comunicació de l’Associa’t.

Es tracta d’una proposta per als propers mesos en què es posaran en marxa un conjunt d’iniciatives dirigides a enfortir comunicativament les associacions i entitats de la capital catalana. El Viver de Comunicació de l’Associa’t està dirigit, principalment, a les entitats participants en l’esdeveniment que va omplir d’activitats la plaça Catalunya de Barcelona durant la Mercè.

La iniciativa ofereix tres espais diferenciats i autònoms que consisteixen en dues formacions de dues sessions cadascuna i una jornada col·lectiva.

  • Sessions d'apoderament a partir de l’autodiagnosi. Es facilitarà a les associacions una perspectiva sistemàtica del seu funcionament, a través d’una eina d’autodiagnosi, un recurs útil per desenvolupar i fer créixer de manera estratègica la comunicació de l’associació. La segona tindrà lloc el proper 25 de novembre.
  • Formació en comunicació. Es definiran els elements per desenvolupar una estratègia o un pla de comunicació d’una entitat. Seran els dies 28 de novembre i 2 de desembre.
  • Acció col·lectiva de comunicació en format Hackaton. Tindrà lloc el 16 de desembre en una jornada en la qual les entitats, a través de l’acció col·lectiva i amb l’ajuda de professionals, prepararan i dissenyaran una campanya per tal de posar-la en marxa.

Per a obtenir més informació de les propostes plantejades, es pot contactar amb l’equip organitzador a través del correu electrònic comunicacio@associat.barcelona.

Afegeix un comentari nou