En marxa les formacions de la Plataforma TransparENT

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

En marxa les formacions de la Plataforma TransparENT

F Pere Tarrés

Resum: 

Les sessions formatives permetran conèixer el funcionament de la Plataforma TransparEnt, una eina que permet fer una diagnosi de la transparència de les entitats.

La Generalitat de Catalunya ha engegat de nou un seguit de sessions informatives per ensenyar a les entitats el funcionament de la Plataforma TransparENT, una eina per a la gestió de la transparència que permet, no només fer el diagnòstic de la transparència a les entitats sinó també poder millorar-la i obtenir documents d'autoacreditació.

Els indicadors i criteris establerts en la guia d'autodiagnosi de la transparència, han estat pensats perquè les organitzacions sàpiguen quins documents han de publicar i de quina manera ho han de fer perquè siguin comprensibles, de forma que la comunicació afavoreixi la participació i el creixement de les entitats.

Les sessions formatives que tindran lloc en els propers mesos són les següents:

  • 5 d'octubre, de 15.30 a 18.30 hores. Casal de la Gent Gran de Tortosa
  • 15 d'octubre, de 10.00 a 13.00 hores. Arxiu Municipal d'Olot
  • 18 d'octubre, de 15.30 a 18.30 hores. Casa del Mar de Tarragona
  • 8 de novembre, de 15.30 a 18.30 hores. Auditori Joan Pedregosa del Centre Cívic Mestral de Reus
  • 16 de novembre, de 15.30 a 18.30 hores. Escola de Formació d'Adults Maria Verdaguer de Figueres
  • 22 de novembre, de 15.30 a 18.30 hores. a Sabadell

Poden participar d’aquestes jornades tant personal tècnic com directiu de les fundacions i associacions sense ànim de lucre.

Com hi puc participar?

Per poder-ho fer és necessari formalitzar la inscripció mitjançant aquest formulari. L’aforament de cada sessió és limitat a 30 persones.

Comentaris

Som una associació de malalts amb seu a Sta. Coloma de Gramenet i tindriem interes a participar a aquestes sessions. No estem qualificades com associació sense anim de lucre perque som una associació molt petita d'estructura i això ens comportaria complicacions administratives i no tenim recursos suficients per fer-hi front

Bon dia Alfred,

Des de xarxanet.org només fem difusió de la formació. Et recomanem que et posis en contacte amb la Plataforma Transparent per tal de rebre la informació sol·licitada.

En aquest enllaç trobaràs les dades de contacte.

Salutacions!

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou