Formacions per a professorat i educadors/es en el lleure

F Pere Tarrés
 Font: SCI
L’objectiu principal de les formacions és promoure el pensament crític
 Font: SCI
Es vol crear un espai de reflexió des d'una perspectiva transformadora i antiracista

Formacions per a professorat i educadors/es en el lleure

F Pere Tarrés

Resum: 

S’ofereixen des del SCI per donar eines per abordar les migracions i el refugi des de la transformació social i l’educació per la pau.

Per al proper mes d’octubre, el Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI) ha programat diverses formacions presencials a través de la seva guia ‘Entre terres’. Dues estan dirigides a professorat i dues més destinades a educadors i educadores de lleure. Les sessions tindran lloc a La Vaqueria de l’SCI (C. Carme, 95) de la ciutat de Barcelona i s’emmarquen en el sí d’un enfoc de drets humans i solidaritat i no tindran cap cost per a l’alumnat.

L’objectiu principal de les formacions és promoure, entre totes les persones que en formin part, el pensament crític i la construcció d’alternatives mitjançant l’ús d’eines que facilitin el debat i l’anàlisi acurat sobre les causes i les situacions que estan patint diversos països veïns, especialment els del sud del mediterrani. D’aquesta manera, es vol crear un espai de reflexió des d'una perspectiva transformadora i antiracista per poder combatre el discurs de l'odi i de la xenofòbia.

- Formació per a docents

Dates a escollir: 7 o 21 d'octubre. De 9.30 a 14.30 h

Inscripcions

- Formació per a educadors/es en el lleure

Dates a escollir: 28 de setembre o 11 d'octubre. De 17.30 a 21.00 h

Inscripcions

Eines per a entitats, escoles i instituts

‘Entre terres’ és una guia educativa sobre migracions a la Mediterrània. L’objectiu d’aquest material és dotar d’eines les entitats educatives, les escoles i els instituts per tal d’abordar la temàtica de les persones refugiades amb les persones joves i infants, des d’una perspectiva de construcció de pau i de transformació social.

Afegeix un comentari nou