I tu, sabries definir voluntariat en només una paraula?

F Pere Tarrés
 Font: Joan Rosinach
Diversos testimonis expliquen, de forma breu, els motius pels quals assisteixen a aquesta jornada formativa. Foto: Joan Rosinach
 Font: DGACC
Hi van participar més de 100 persones procedents de 60 entitats d’arreu del territori català. Foto: DGACC

I tu, sabries definir voluntariat en només una paraula?

F Pere Tarrés

Resum: 

Participants a l’Escola d’Estiu del Voluntariat expliquen, breument, les motivacions per formar-ne part i la importància de la formació en el voluntariat.

La 20a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat (EEV) va posar punt i final després d’una jornada formativa en què hi van participar més de 100 persones procedents de 60 entitats d’arreu del territori català. Més enllà d’un dia en què es van dur a terme quatre tallers simultanis en horari de matí i tarda, la celebració de l’EEV també va servir de punt de trobada i d’intercanvi d’experiències entre les persones participants.

En aquest context, també resultava interessant conèixer les motivacions de les persones participants per formar part d’aquesta activitat organitzada per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària. En els següents vídeos, diversos testimonis expliquen, de forma breu, els motius pels quals assisteixen a aquesta jornada formativa, la importància de la formació en el voluntariat i mostren com definirien voluntariat en una sola paraula.

Afegeix un comentari nou