Incorpora el feminisme a la teva entitat juvenil

F Pere Tarrés
Sabata de color rosa aixafant xiruca
La formació dotarà d'eines per realitzar un acció o campanya enfocada al canvi intern en les dinàmiques de gènere. Font: Chema Concellón
Cartell formació ‘Com incorporem el feminisme a la nostra entitat? Eines analítiques i aplicades per a associacions juvenils’
La inscripció és totalment gratuïta i cada entitat haurà de dedicar un equip impulsor de mínim dues persones. Foto: CJB

Incorpora el feminisme a la teva entitat juvenil

F Pere Tarrés

Resum: 

Des del CJB s’organitza una nova formació per promoure entre les entitats i associacions una visió estratègica en perspectiva de gènere.

La formació en perspectiva de gènere per a entitats juvenils del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) compleix 10 anys i ho celebra amb un canvi de nom. Aquesta edició arriba sota el títol ‘Com incorporem el feminisme a la nostra entitat? Eines analítiques i aplicades per a associacions juvenils’. Es tracta d’un curs dinamitzat per l’Associació Candela i que tindrà lloc els dimarts de febrer de 18.00 a 21.00 hores a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190).

Amb aquesta formació, des del CJB es vol promoure entre les entitats i associacions de la capital catalana una visió estratègica en perspectiva de gènere, així com donar eines per realitzar un acció o campanya enfocada al canvi intern en les dinàmiques de gènere. Les entitats participants hauran de dissenyar i realitzar una activitat dirigida al canvi amb perspectiva feminista dins l’entitat, que es farà entre març i abril, i en què es comptarà amb tutories personalitzades de la mà de persones professionals.

La inscripció és totalment gratuïta i cada entitat haurà de dedicar un equip impulsor de mínim dues persones que es comprometi a liderar el projecte en qüestió. Per tal de poder formar part de les sessions, és necessari omplir el formulari d’inscripció, incloent els membres de l’equip i una descripció breu de l’acció que es voldrà dur a terme a l’entitat. Les inscripcions restaran obertes fins el proper 3 de febrer o bé, si és el cas, fins a exhaurir les places disponibles.

Afegeix un comentari nou