Ja es poden consultar els resums del primer #EdcampViA

F Pere Tarrés
 Font: Xarxanet.org
El mapa de sessions es va dividir en 12 espais per intercanviar impressions. Foto: Xarxanet
 Font: Xarxanet.org
S'hi van tractar temes diversos, sempre girant al voltant de la formació. Foto: Xarxanet

Ja es poden consultar els resums del primer #EdcampViA

F Pere Tarrés

Resum: 

La jornada va ser proposada amb la voluntat de compartir experiències i millorar la formació que actualment s’ofereix en l’àmbit de l’associacionisme.

Els resums del primer #EdcampViA que va tenir lloc el 2 de febrer s’han publicat i poden ser consultats per totes aquelles persones interessades en l’associacionisme i el voluntariat. La jornada, en què hi van participar prop de 100 persones, va ser proposada com un espai de trobada per qui tingués interès en aquest àmbit i amb la voluntat de compartir experiències i millorar la formació que actualment s’ofereix en el sector.

El mapa de sessions es va dividir en 12 espais, dividits en 2 blocs de 6, i cada un va comptar amb un hora de durada per intercanviar impressions. Sempre girant al voltant de la formació, s’hi van tractar temes tan diversos com la connexió entre l’associacionisme i el sistema educatiu, les competències d’èxit, la difusió de les formacions, el relleu generacional, el compromís, la gestió i l’especialització per sectors.

Aquest primer Edcamp sobre associacionisme i voluntariat ha estat impulsat per Torre Jussana, el CRAJ, la Fundació Pere Tarrés, la FCVS, Fundesplai, l'Escola Lliure El Sol i amb el suport de Fundació Jaume Bofill i Xarxanet.org. A través de l’etiqueta #EdcampViA es poden seguir les evolucions de la jornada del dia 2. Va estar obert a la participació de persones associades, voluntàries, membres de juntes directives, tècnics i tècniques, membres de l'administració i totes aquelles persones interessades en la temàtica.

Afegeix un comentari nou