La inserció laboral: un esglaó indispensable per superar una addicció

F Pere Tarrés
 Font: Fundació Projecte Home
La trobada es desenvoluparà de 9.00 a 14.00 h i és fruit del marc de col·laboració entre la Universitat de Barcelona i Projecte Home Catalunya.
 Font: Projecte Home
La jornada vol compartir reflexions al voltant dels avenços assolits i de les incerteses de la inserció laboral
 Font: Fundació Projecte Home
Roba Amiga pretén oferir llocs de treball a persones en situació de risc d’exclusió social

La inserció laboral: un esglaó indispensable per superar una addicció

F Pere Tarrés

Resum: 

Aquest és el títol de la IX Jornada de Drogodependències, fruit del marc de col·laboració entre la Universitat de Barcelona i Projecte Home.

El divendres 10 de novembre, a l’Aula Magna de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, tindrà lloc IX Jornada de Drogodependències sota el títol ‘La inserció laboral: un esglaó indispensable per superar una addicció’. La trobada es desenvoluparà de 9.00 a 14.00 h i és fruit del marc de col·laboració entre la Universitat de Barcelona i Projecte Home Catalunya.

La jornada vol servir per a què totes les persones assistents puguin compartir reflexions al voltant dels avenços assolits i de les incerteses encara existents de la inserció laboral de les persones en situació d’exclusió social, amb especial èmfasi al col·lectiu amb addiccions. La inscripció és gratuïta i oberta a tothom, malgrat estigui especialment destinada a l’alumnat de la Universitat de Barcelona i a professionals interessats/des en l'àmbit de les addiccions.

Programa

08.30 h - Acreditacions i lliurament de material.

09.00 h - Inauguració.

09.20 h - ‘La inserció sociolaboral de persones vulnerables. Cinc possibles solucions’, a càrrec de Jordi Gusi, Economista i gerent d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS).

10.30 h - Pausa-Esmorzar

11.00 h - Taula rodona: ‘Oportunitats de feina digna per a les persones en risc d’exclusió social.’

12.30 h - Taula rodona: ‘La reinserció laboral de les persones amb addiccions. Reptes assolits, reptes pendents’.

Afegeix un comentari nou