Nou cicle de disseny, redacció i gestió de projectes 2017

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Nou cicle de disseny, redacció i gestió de projectes 2017

F Pere Tarrés

Resum: 

La formació es desenvoluparà en 4 sessions gratuïtes al llarg dels mesos de febrer i març.

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) organitza el primer cicle de formació del 2017, sota el títol Cicle de disseny, redacció i gestió de projectes. Les sessions tindran lloc al Casal d’Entitats Mas Guinardó (Pl. Salvador Riera, 2) els dies 21, 23 i 28 de febrer i 2 de març.

L’objectiu principal d’aquest cicle és poder donar resposta a totes aquelles associacions a les quals els pot sorgir dubtes en el moment de redactar projectes. Així també, les formacions estan encarades a l’assessorament per a totes aquelles entitats que volen posar en marxa i tirar endavant diverses iniciatives. Al finalitzar el cicle, es lliurarà un certificat d’assistència a les persones que hagin assistit a totes les sessions.

En les diferents sessions es tractaran les següents temàtiques:

  • Dimarts 21 de febrer a les 18.30h: Per a què necessitem tenir redactat un projecte? – La seva gestació

Tothom parla de projectes, però què són exactament? Per què són importants per a les associacions? Què cal tenir en compte a l’hora de dissenyar-ne un?

  • Dijous 23 de febrer a els 18.30h: L’anàlisi de la realitat a les entitats i la tècnica del mar lògic.

Treball a partir de l’anàlisi de la realitat i s’aprendrà a dissenyar l’esquelet del projecte i els objectius a partir de la tècnica del marc lògic.

  • Dimarts 28 de febrer a les 18.30h: Les activitats, el pressupost i la comunicació del projecte.

Aprofundiment en la creació de les activitats, la preparació del pressupost i la comunicació del projecte per aconseguir una major difusió.

  • Dijous 2 de març a les 18.30h: La planificació de l’avaluació i l’esperada implementació del projecte

L’avaluació és clau quan es parla de projectes, però no sempre està clar com dissenyar-la i quins mecanismes es poden fer servir. Es tractarà les eines per al seguiment del projecte, la documentació a generar i les eines de gestió comunicativa durant l’execució.

Participar del Cicle de disseny, redacció i gestió de projectes és totalment gratuït. Totes les persones interessades en participar-hi han de fer les inscripcions a través d’aquest formulari.

Més informació

Afegeix un comentari nou