Forma part de noves accions de mobilitat voluntària i internacional

Fundació Catalunya Voluntària
 Font: FCV
La Fundació Catalunya Voluntària promou la participació en accions de mobilitat voluntària i internacional.
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
La Fundació Catalunya Voluntària promou la participació en accions de mobilitat voluntària i internacional.

Forma part de noves accions de mobilitat voluntària i internacional

Fundació Catalunya Voluntària

Resum: 

La Fundació Catalunya Voluntària ofereix noves oportunitats per participar en diversos programes europeus amb els quals treballa l'entitat.

La Fundació Catalunya Voluntària promou la participació en accions de mobilitat voluntària i internacional, en el marc dels projectes de Servei Voluntari Europeu, d’Intercanvis i Formació Juvenil. A contuinuació, es mostren les noves oportunitats que en aquests moments oferiex l'entitat en els diversos programes amb els quals treballen.

Formació. 'Let’s Talk about it'. 2 participants

Del 22 al 30 de novembre de 2018 a Vukovar, Croàcia. L’objectiu del projecte és millorar les competències digitals dels i les participants per a la creació de campanyes, difusió i promoció d’activitats a través de la creació de capacitats, apoderament i participació efectiva dels treballador/es juvenils en l’entorn dels mitjans digitals.

Servei Voluntari Europeu. 'Hands on'. 1 voluntari/ària

De l’1 de novembre 2018 al 30 d’agost de 2019 a Kaiši​adorys, Lituània. La persona voluntària participarà en diverses activitats i jocs juntament amb els infants. Ajudarà i organitzarà diferents tallers d’artesania, com papiroflèxia, ceràmica, cosir, figures de fang, titelles de teatre, etc.

Servei Voluntari Europeu. 'SEEDS community solutions for an eco-conscious village'. 1 voluntari/ària

De l’1 de novembre 2018 al 30 de juliol de 2019 a Setúbal, Portugal. Projecte educatiu que aborda: activitat hortícola sostenible, gestió de residus orgànics, reutilització de residus inorgànics, gestió correcta de l’aigua i sòls, pràctiques correctes i sostenibles dels aliments, sistema agroalimentari i biodiversitat.

Servei Voluntari Europeu. 'NesilFEST'. 1 voluntari/ària

De l’1 de desembre 2018 al 31 de gener de 2019 a Ankara, Turquia. La idea del projecte és mantenir una millor comunicació entre el jovent i el col·lectiu de gent gran, involucrant-lo en diferents activitats per desenvolupar diferents competències i habilitats.

Servei Voluntari Europeu. 'Kaunas Natural Park'. 1 voluntari/

De l’1 d’abril 2019 al 27 de setembre de 2019 a Kaunas, Lituània. Les persones voluntàries seran les assistents dels especialistes de la natura, geografia, gestió, turisme i història del parc.

Més informació

Afegeix un comentari nou