Oberta la Inscripció a la V Edició del Master Privat Young Autism Program

Lovaas Foundation Fundación
 Font: Lovaas Foundation Fundación
V Edició Master Privat Young Autism Program - Lovaas Foundation

Oberta la Inscripció a la V Edició del Master Privat Young Autism Program

Lovaas Foundation Fundación

Resum: 

Lovaas Foundation Fundación posa en marxa la V Edició del Master Privat Young Autism Program, que començarà el 2 d'Octubre i que tindrà una durada de 9 mesos.

Ja estan obertes les inscripcions per aquest curs anual i online dirigit a professionals que volen especialitzar-se en Anàlisi Aplicat del Comportament (ABA), enfocat a programes d'intervenció Intensiva, Primerenca i Conductual per nens i nenes amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA).

L’Anàlisi Aplicat del Comportament o ABA (Applied Behavior Analysis) és una ciència basada en els principis bàsics de l’aprenentatge del comportament humà. Té diverses aplicacions, essent la intervenció en Trastorns de l’Espectre de l’Autisme (TEA) una de les més importants i eficaces, amb evidència científica reconeguda.

Els aprenentatges que aquesta formació aporta és útil per a tots aquells professionals que estan en contacte amb infants amb TEA: psicòlegs, logopedes, mestres d'educació infantil i d'educació especial, monitors, etc. ja que aporta eines i estratègies per ajudar a aprendre als nens i nenes amb autisme les habilitats que els falten, tocant tots els àmbits de desenvolupament de l'infant: integració en contexts comunitaris, llenguatge, habilitats acadèmiques, problemes de conducta, etc.

El curs està organitzat per Lovaas Foundation Fundación, únic centre de rèplica oficial al nostre país del UCLA Young Autism Project, i que dirigeix tractaments basats en ABA, intensius i conductuals, a nens i nenes amb autisme de tot el món des de fa més de 20 anys.

El màster està dirigit per Victor Rodriguez, Director de la Fundació i reconegut expert en aquest àmbit. L'equip de ponents està format per professionals de Lovaas Foundation Fundación amb llarga trajectòria en la creació i implementació de programes d'intervenció en infants amb TEA, així com per professionals externs especialitzats en ABA i autisme que aporten els seus coneixements específics en temes com el diagnòstic, la son o les teràpies com a element de canvi.

Característiques generals del curs:

Curs dirigit a. Graduats o alumnes d’últim any: Psicologia, Ciències de l‘Educació, Logopèdia i ciències afins. A part d’aquestes titulacions preferents, també es valorarà poder accedir des d’altres titulacions de l’àmbit científic i educatiu.
Modalitat ONLINE
Idioma: Castellà
Duració: 2 d’Octubre del 2021 a Juliol del 2022.
Dedicació: 220h teòriques, treball autònom individual (segons requeriment personal) i tutories online grupals amb els docents
Període d’inscripció: Fins el 16 d’Octubre

Més info i inscripcions a: https://lovaasfoundation.es/es/formacion/master-aba.html

Afegeix un comentari nou