Obertes les inscripcions a l'Escola d’Estiu del Voluntariat 2022

Fundació Pere Tarrés - Transversal
La 23a EEV tindrà lloc a Vic el dia 7 de juliol de 2022.  Font: DGACC
La 23a EEV tindrà lloc a Vic el dia 7 de juliol de 2022. Font: DGACC
L'Escola d'Estiu del Voluntariat recupera el format presencial a Vic. Font: DGACC
L'Escola d'Estiu del Voluntariat recupera el format presencial a Vic. Font: DGACC

Obertes les inscripcions a l'Escola d’Estiu del Voluntariat 2022

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

La 23a edició se celebrarà el 7 de juliol a Vic i ofereix tallers per a responsables d’entitats, coordinadors i coordinadores de voluntariat i persones voluntàries.

L'Escola d’Estiu del Voluntariat 2022 obre les inscripcions de la seva 23a edició, organitzada per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Drets Socials. Tindrà lloc el dia 7 de juliol a la UVic-UCC, recuperant el format presencial, i està dirigida a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats d’arreu del territori català.

L’Escola d’Estiu del Voluntariat d’aquest any comptarà amb tres tallers formatius que s’impartiran simultàniament al matí i a la tarda. Tractaran sobre la comunicació, el joc i la gestió del canvi en equips de persones, temàtiques que són d’interès per a les entitats sense ànim de lucre i per a les persones voluntàries.

Programa EEV 2022

9.15h - Acreditacions

9.45h - Inauguració oficial

10.00h - Conferència inicial a càrrec d’Anna Oró, Casal dels Infants

10.45h - Pausa (cafè)

11.15h - Tallers simultanis

  • Taller 1. Obrim l’entitat al món: vídeos amb el mòbil per a les xarxes socials. Llenguatge audiovisual bàsic i codi ètic per als enregistraments. A càrrec de Jordi Flamarich, periodista i consultor en comunicació digital.
  • Taller 2. Responem al canvi: les persones estan per sobre dels procesos. L’agilitat tècnica i organitzativa en la gestió dels projectes i del voluntariat en temps d’incertesa i volatilitat. A càrrec de Juan Antonio Gómez, formador i consultor d’agilitat i innovació.
  • Taller 3. El poder del joc. Posem en marxa l’actitud lúdica: el joc com a eina de motivació dels equips. A càrrec d’Imma Marín, fundadora i presidenta de Marinva.

14.00h - Pausa (dinar lliure)

15.30h - Tallers simultanis (es repeteixen els tres tallers del matí)

Aquelles persones que estiguin interessades a saber-ne més sobre la proposta formativa, poden consultar el programa.

Inscripcions

Les inscripcions a la 23a Escola d'Estiu del Voluntariat ja es troben obertes. Les persones assistents poden inscriure's als tallers que desitgin omplint el formulari d'inscripció.

Afegeix un comentari nou