Obertes les inscripcions a l'Escola d’Estiu del Voluntariat 2022

Fundació Pere Tarrés - Transversal
La 23a EEV tindrà lloc a Vic el dia 7 de juliol de 2022.  Font: DGACC
La 23a EEV tindrà lloc a Vic el dia 7 de juliol de 2022. Font: DGACC
L'Escola d'Estiu del Voluntariat recupera el format presencial a Vic. Font: DGACC
L'Escola d'Estiu del Voluntariat recupera el format presencial a Vic. Font: DGACC

Obertes les inscripcions a l'Escola d’Estiu del Voluntariat 2022

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

La 23a edició se celebrarà el 7 de juliol a Vic i ofereix tallers per a responsables d’entitats, coordinadors i coordinadores de voluntariat i persones voluntàries.

L'Escola d’Estiu del Voluntariat 2022 obre les inscripcions de la seva 23a edició, organitzada per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Drets Socials. Tindrà lloc el dia 7 de juliol a la UVic-UCC, recuperant el format presencial, i està dirigida a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats d’arreu del territori català.

L’Escola d’Estiu del Voluntariat d’aquest any comptarà amb tres tallers formatius que s’impartiran simultàniament al matí i a la tarda. Tractaran sobre la comunicació, el joc i la gestió del canvi en equips de persones, temàtiques que són d’interès per a les entitats sense ànim de lucre i per a les persones voluntàries.

Programa EEV 2022

9.15h - Acreditacions

9.45h - Inauguració oficial

10.00h - Conferència inicial a càrrec d’Anna Oró, Casal dels Infants

10.45h - Pausa (cafè)

11.15h - Tallers simultanis

  • Taller 1. Obrim l’entitat al món: vídeos amb el mòbil per a les xarxes socials. Llenguatge audiovisual bàsic i codi ètic per als enregistraments. A càrrec de Jordi Flamarich, periodista i consultor en comunicació digital.
  • Taller 2. Responem al canvi: les persones estan per sobre dels procesos. L’agilitat tècnica i organitzativa en la gestió dels projectes i del voluntariat en temps d’incertesa i volatilitat. A càrrec de Juan Antonio Gómez, formador i consultor d’agilitat i innovació.
  • Taller 3. El poder del joc. Posem en marxa l’actitud lúdica: el joc com a eina de motivació dels equips. A càrrec d’Imma Marín, fundadora i presidenta de Marinva.

14.00h - Pausa (dinar lliure)

15.30h - Tallers simultanis (es repeteixen els tres tallers del matí)

Aquelles persones que estiguin interessades a saber-ne més sobre la proposta formativa, poden consultar el programa.

Inscripcions

Les inscripcions a la 23a Escola d'Estiu del Voluntariat ja es troben obertes. Les persones assistents poden inscriure's als tallers que desitgin omplint el formulari d'inscripció.

Comentaris

Excellent and helpful information is provided in the post. Everyone of you are doing fantastic work. Go on. geometry dash

Afegeix un comentari nou