Quines són les novetats en matèria d'ocupació i gestió de persones?

F Pere Tarrés
 Font: Anthony Auston
Les sessions es realitzaran de 16.00 a 18.00 hores al Palau Macaya de Barcelona. Foto: Anthony Auston
 Font: La Confederació
Comptaran amb la participació de persones expertes i la col·laboració de FJM Advocats. Foto: La Confederació

Quines són les novetats en matèria d'ocupació i gestió de persones?

F Pere Tarrés

Resum: 

Dues sessions abordaran la recent aprovació de mesures en igualtat entre homes i dones en l'ocupació, i el registre diari de la jornada laboral.

La Confederació ha organitzat per aquest trimestre noves càpsules de coneixement i debat en què s’abordaran les principals novetats en matèria d'ocupació i gestió de persones, aprovades les darreres setmanes en relació a dues temàtiques concretes: la igualtat entre homes i dones en l'ocupació i el registre diari de la jornada laboral. Aquestes sessions es realitzaran de 16.00 a 18.00 hores al Palau Macaya de Barcelona (Passeig de Sant Joan, 108) amb la col·laboració de FJM Advocats.

Nova legislació en matèria d'igualtat entre dones i homes en l'ocupació

El 24 d'abril es presentaran les principals novetats que introdueix el Reial Decret-llei 6/2019, de l’1 de març, sobre mesures urgents per a garantia de la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes en l’ocupació i el seu impacte a les entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. Les inscripcions estan obertes

Novetats sobre el registre diari de la jornada laboral

El 9 de maig es presentaran les principals novetats que introdueix el Reial Decret–llei 8/2019, de 8 de març, de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral en la jornada de treball en relació a l’obligació de garantir el registre diari de la jornada de totes les persones treballadores. S’oferirà una aproximació des de la perspectiva del Tercer Sector Social. Les inscripcions estan obertes.

Afegeix un comentari nou