Torna l’Escola d’Estiu del Voluntariat

F Pere Tarrés
Logo EEV 2017 Font: Escola d'Estiu del Voluntariat
L'EEV tornarà a partir del 28 de juny

Torna l’Escola d’Estiu del Voluntariat

F Pere Tarrés

Resum: 

L’edició d’aquest any destaca especialment pel caràcter pràctic de la seva nova proposta formativa.

La 18a edició de l'Escola d'Estiu del Voluntariat (EEV), un projecte formatiu de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC), tornarà a partir del 28 de juny 2017. L’EEV permet a les persones voluntàries i responsables de les entitats de voluntariat l'oportunitat d'afegir en el seu currículum formacions realitzades per escoles del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades del sector associatiu.

En aquesta edició es preveu la realització de més de 30 cursos, distribuïts en tres modalitats: píndoles formatives, tallers i curs d’iniciació al voluntariat. D'aquesta manera, les persones interessades poden matricular-se en formacions específiques que es realitzaran tant en les 8 seus territorials de l’Escola com en línia a través de l’aula virtual. Les inscripcions s’iniciaran el proper divendres 9 de juny i es faran via web.

Els cursos, amb una durada d’entre 3, 6 i 12 hores lectives, comptaran amb un nombre comprès entre 15 i 40 alumnes. D’aquesta manera, l’EEV vol que les formacions esdevinguin també un punt de trobada de les entitats catalanes, en la qual les persones voluntàries de diferents entitats poden compartir els seus coneixements i enriquir-se amb l'intercanvi d'experiències pròpies de cada tipus d’organització i àmbit.

Programa complet

Més informació

Afegeix un comentari nou