Vols millorar la situació financera i econòmica de la teva entitat?

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Vols millorar la situació financera i econòmica de la teva entitat?

F Pere Tarrés

Resum: 

Des de FETS, Finançament Ètic i Solidari, impulsen una iniciativa per millorar la situació financera i econòmica de les entitats de solidaritat internacional.

Les retallades de les administracions públiques durant els darrers temps han afectat en major o menor mesura el funcionament de les entitats sense ànim de lucre, portant moltes d’elles a disminuir el seu tamany, reduir les seves activitats i fins i tot a tancar les seves portes.

Però que poden fer aquestes per capgirar la situació i trobar alternatives a aquesta manca de finançament? Finançament Ètic i Solidari impulsa durant els propers tres anys un seguit de tallers i iniciatives destinades a millorar la situació financera i econòmica de les entitats de solidaritat internacional.

L'objectiu és trobar nous mecanismes per generar recursos addicionals, de manera que es pugui enfortir l’acció i la independència política del sector, així com identificar fonts i metodologies per estalviar despeses. D'altra banda també es vol refermar l’aliança amb les finances ètiques i l’economia social, amb qui el sector de les ONG de desenvolupament, pau i drets humans comparteix objectius de transformació social, econòmica, ambiental i política dins i fora del país.

La primera actuació que organitza FETS tindrà lloc el proper 15 de juliol a les 10h a la seu de LaFede.cat (Carrer de les Tàpies, 1, 08001 Barcelona). Serà un primer taller introductori per identificar idees i necessitats entre totes les persones assistents.

Afegeix un comentari nou