XXVII Jornades Tècniques de l'Institut Guttmann

 Font:
Font:
 Font:
Font:

XXVII Jornades Tècniques de l'Institut Guttmann

Resum: 

L’Institut Guttmann organitza del 28 al 30 d’octubre la XXVII Edició de les Jornades Tècniques de l’Institut Guttmann en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

L’Institut Guttmann organitza del 28 al 30 d’octubre la XXVII Edició de les Jornades Tècniques de l’Institut Guttmann, que aquest any de manera molt especial i amb motiu de la celebració del 50 aniversari de l’hospital, reuniran les XXVII Jornades Nacionals de la Sociedad Española de Paraplejia (SEP), el XXI Simposi de la Asociación Española de Enfermería Especializada en el Lesionado Medular (ASELME), les I Jornades de Tecnologia i Rehabilitació Funcional i la Jornada d’Innovació Social i Discapacitat.

L’objectiu d’aquestes jornades científiques és compartir coneixement i potenciar la innovació tant en el tractament especialitzat i les principals evolucions en neurociència, com en els principals reptes i oportunitats que aquests col·lectius plantegen per a la inserció social de les persones que pateixen aquestes patologies d’origen neurològic. Per aquest motiu reuniran a la comunitat científica i mèdica, i també a les associacions de persones amb discapacitat i, per primera vegada, al col·lectiu de fisioterapeutes i terapeutes ocupacionals.

Les jornades es realitzaran al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Tota la informació, així com el formulari de registre està disponible a la web www.paraplejia2015.com i podeu consultar el programa científic de cadascuna de les Jornades en els següents enllaços:

Addicionalment, es podran seguir les jornades en directe a través de Twitter, des de l’etiqueta #paraplejia2015.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou