Àmbit de la notícia
General

Demanoenmano inicia la seva Competició 2024/25

Entitat redactora
Fundació Demanoenmano
Autor/a
Fundació Demanoenmano
  • torna la competició dmem
    Una nova edició de la competició anual de l'entitat. Font: Fundació Demanoenmano

La Fundació Demanoenmano inicia la seva Competició 2024/25 el dissabte 5 i el diumenge 6 d'octubre. 

Any rere any, la Fundació Demanoenmano organitza una competició d'handbol entre equips formats per persones amb diversitat funcional intel·lectual i diagnòstics de salut mental, que han estat prèviament formades en l'esport per la mateixa entitat.

Recentment, la fundació ha anunciat els equips participants a les competicions de la nova temporada 2024/2025. 

Primerament, la Super Lliga DMEM 2024/2025 l'integraran l'APADIS AEHLF, l'OAR Gràcia Sabadell Verd, l'Heura Juventut Mataró, el CH Cardedeu, el Màgics Balonmano Granollers i l'Special Calvet. 

D'altra banda, a la Lliga DMEM 2024/25 competiran el CH Canovelles, el Joventut 25 de setembre, el CH Cerdanyola, el CH Sant Andreu Especial TEB i l'OAR Gràcia Sabadell Verd.

Una mica de calendari

Aquesta temporada tornen les Seleccions, que es duran a terme des del Novembre fins a l’Abril, i durant les quals es realitzaran quatre sessions d'entrenament a més de dos partits amistosos contra altres clubs.

Una de les dates més esperades durant la temporada és el Torneig DMEM que se celebrarà el 9 de Març. Us en donarem més detalls més endavant.

La Copa DMEM s'iniciarà a la tornada de Setmana Santa, és a dir, des de 26/27 d'Abril fins a inicis de Juny.

Finalment, aquest any es tancará la temporada amb la Cloenda Final DMEM: una jornada esportiva, on tots els participants formaran part d'un comiat de l'any diferent i alhora emotiu. Tindrà lloc el 7 de juny de 2025. Es donará més informació més endavant a la web de l'entitat.

Pots consultar tota la informació de la competició aquí.

 

 

 

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari