Neix Nonprofit, el nou portal en anglès de Xarxanet.org

F Pere Tarrés
Autor/a: 
Núria Comas
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Neix Nonprofit, el nou portal en anglès de Xarxanet.org

Autor/a: 
Núria Comas
F Pere Tarrés

Resum: 

El nou espai pretén fer de punt d'enllaç entre el tercer sector d'arreu del món.

Xarxanet.org estrena Nonprofit, un nou portal d'actualitat sobre tercer sector i voluntariat en llengua anglesa. El portal vol ser un espai de trobada per als líders, professionals i altres agents d’interès del tercer sector a nivell internacional i donar visibilitat de la tasca de les entitats catalanes a l'exterior.

Nonprofit serà, en primer lloc, un espai de reflexió i de debat al voltant dels reptes i temes d'interès pel sector. Però el portal possibilitarà també l'intercanvi de bones pràctiques i experiències rellevants desenvolupades per entitats d'arreu del món. Les entitats catalanes disposen, doncs, d'una nova finestra per donar a conèixer la seva realitat i els projectes que duen a terme.

El portal comptarà amb tres seccions (notícies, entrevistes i opinió) i un butlletí mensual, al qual us podeu subscriure, i un nou usuari de Twitter @nonprofit_cat per tal de donar ressò a tot allò que es vagi publicant al portal així com per donar veu als diferents agents del sector a nivell internacional.

Afegeix un comentari nou