Nou espai per a les entitats col·laboradores de xarxanet.org!

 Font:
Font:

Nou espai per a les entitats col·laboradores de xarxanet.org!

Resum: 

Davant la recent aprovació de la Llei catalana de Transparència, xarxanet.org ofereix un renovat espai per a les 370 entitats que actualment col·laboren amb el projecte, per tal de poder donar resposta al compliment i exigències de la Llei.

L'espai dedicat a les entitats col·laboradores, ara més usable, més intuïtiu i amb una estètica més atractiva, presenta les següents novetats:

Llistat alfabètic

Facilita un llistat paginat i ordenat alfabèticament amb les principals dades de contacte de totes les entitats col·laboradores del projecte:

  • nom de l’entitat.
  • àmbit d'intervenció.
  • ciutat, telèfon i correu electrònic.


Perfil públic

En clicar sobre el nom de l'entitat, podem accedir a la seva fitxa pública, estructurada en dos blocs:

  • Primer bloc

Un breu resum de la missió, objectius i principals activitats de l'entitat. S'hi especifica el seu àmbit d'intervenció i les dades bàsiques de contacte (ciutat, NIF, telèfon, correu electrònic, pàgina web i xarxes socials).

Ho acompanya el logotip i altres imatges representatives de l'activitat de l'entitat.

Tanca aquest primer bloc un repositori de les notícies i esdeveniments (actes i cursos) que l’entitat ha publicat a xarxanet.org.

  • Segon bloc

És l'apartat on es dóna resposta a la Llei catalana de Transparència.

Per a aquelles entitats que disposen d'espai web propi, es possibilita l'opció d'afegir l'enllaç a la seva secció de transparència.

En cas que l'entitat no en tingui, des de xarxanet.org oferim aquest bloc com a portal de transparència on l’entitat pot penjar, en format PDF o JPEG, tota la informació relativa a donar compliment amb la Llei.

Consulta el nou espai per a les Entitats col·laboradores!


Si ja ets entitat col·laboradora de xarxanet.org...

Només cal que accedeixis amb el teu nom d'usuari i contrasenya i actualitzis la teva fitxa. Emplena les teves dades bàsiques i afegeix tota la informació necessària per complir amb la llei de transparència.


I si encara no ho ets...

Fer-te entitat col·laboradora és un moment! Només cal que segueixis tres senzills passos i en breu, rebràs un nom d’usuari i contrasenya al teu correu electrònic per a poder accedir.


I recorda!

Tot el que cal saber sobre la Llei de Transparència

Com ha de ser el teu Portal de transparència?

Comentaris

No hem sabut trobar cap entitat amb dades de transparència. Ens interessa per veure com i quines dades es mostren...

Atentament,

Bona tarda, atès que és una iniciativa encara incipient, certament pocs exemples es poden tobar. Esperem que mica en mica, aquesta secció es vagi nodrint. Està plantejat perquè cada entitat pugui penjar, per anys, els documents necessaris per tal de complir amb la Llei de Transparència.

D'altra banda, si us serveix d'ajuda, en aquest recurs trobareu quins són els requisits mínims amb els que ha de complir un portal de transparència. Confiem que us sigui d'interès.

Salutacions

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou