Publica continguts a xarxanet.org!

Xarxanet.org ofereix a les entitats legalment constituïdes publicar continguts. Per fer-ho possible existeix el perfil d'usuari "Entitat Col·laboradora". Amb només tres passos la teva entitat pot gaudir d'aquest servei!

El perfil d'Entitat Col·laboradora permet publicar esdeveniments d'agenda (cursos i actes), notícies i reportatges en qualsevol portal de xarxanet.org. 

 

Quins passos has de seguir?

  1. Sol·licita un nou compte d'usuari mitjançant el formulari de registre.
  2. Espera a rebre un correu electrònic des del qual podràs validar el teu compte, editar-lo i escollir una paraula de pas.
  3. 3. Inicia sessió amb aquestes dades, accediràs al "Panell de control" des d'on podràs començar a publicar els continguts sobre la teva entitat!

 

Guia per a la publicació de continguts a xarxanet.org

Xarxanet.org ofereix a les entitats que facin servir aquest servei una breu guia de publicació de continguts. En aquest document es detalla pas a pas com publicar continguts. També hi trobaràs una sèrie de consells a l'hora d'elaborar notícies i esdeveniments.

Pots descarregar la Guia en format PDF.

 

Comentaris

Hola, fins que m'activeu el permís per publicar continguts, us comento que no em funciona l'eina de crear esdeveniments, ja que quan el guardo, em posa "No publicat". No sé si és que l'heu de validar primer. Ja em direu quelcom. Gràcies, Maite Fernández Editora web Dincat

Hola Maite,

Tal i com comentes faltava que validéssim el contingut perquè aparegués publicat.

Sempre que un esdeveniment es publiqui com a "usuari sense permisos" cal que el contingut sigui validat. Per evitar aquest pas us podeu fer entitat col·laboradora!

Hola, Fa temps vaig omplir el formulari i no he rebut cap mail amb la contrassenya per publicar els continguts. Us vaig enviar un mail explicant-vos aquest problema però tampoc he rebut cap resposta. He consultat l'spam a veure si havia rebut algun mail vostre i tampoc. Si us plau, envieu-me una resposta en aquest mail. Gràcies!

Soc presidenta d'AACICAT i des del novembre d'AESII, l'associaciò espanyola per afectats de SII. TaMbé pot aquesta associaciò publica continguts? Com es espanyola, serán en castellà Salutacions!

Podem publicar 2 cursos a la vegada? en tenim un i vull posar-ne un més i no puc. Gràcies

Seria un plaer poder col·laborar amb alguna notícia d'educació amb el portal som una petita escola de formació. Ignasi - Cicles Formatius www.escolavitae.com

La Asociación Caravana de Arte Sin Fronteras (ACASF) organiza proyectos de voluntariado para este verano, en la región de Errachidia, al sureste de Marruecos.

Si te animas a participar en este viaje, disfrutarás de una experiencia única. A través de la cooperación y la convivencia con la población local, descubrirás las costumbres, la gastronomía, la música y ritmos típicos de una cultura apasionante, que seguro te cautivará. La vida de la ciudad entorno al zoco y la mezquita, la amabilidad de sus gentes y los pintorescos paisajes te envolverán en un clima que no podrá dejarte indiferente.

La clave del viaje solidario reside en la combinación del trabajo como voluntario y la participación en las actividades programadas para el disfrute de los colaboradores. Ambas ocupaciones enriquecen al voluntario, gracias a su generosidad a la hora de abrirse a vivir esta experiencia y aprender al mismo tiempo que ayuda. Esto es lo que permite crear espacios de intercambio social y cultural, en los que todas las personas implicadas ganan algo, porque todos están dispuestos a profundizar en el conocimiento de la otra o el otro.

ACASF te propone proyectos de restauración y pintura de escuelas, de arte, teatro y cine o de animación para los niños y niñas de la zona.Puedes elegir o combinar los campos de trabajo que te resulten más gratificantes y/o interesantes. Además, la asociación organiza una excursión para descubrir el asombroso desierto de Merzouga y pasear en dromedario por sus inmensas dunas. En definitiva, si deseas disfrutar de unas vacaciones diferentes y especiales, estudia nuestra propuesta. Toda la información en www.acasf.org

Una gran inicitativa... Yo crec que molta gent pot aportar el seu granet d´arena. Poc a poc... Pero es una gran oportunitat pero tots plegats. Moltes gracies xarxanet.

Gracias a Xarxanet per aquesta iniciativa. Records al Jaume Fuster y a la Mónica. Junts podem fer de la web un lloc millor..

Em sembla una molt bona idea =) però no acabo de veure clar com fer-ho. Com em puc registrar per col·laborar? Gràcies!!

Afegeix un comentari nou