12 recursos tecnològics fets durant el 2013

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

12 recursos tecnològics fets durant el 2013

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

El 2013 s'està acabant i és hora de repassar coses fetes. En aquesta notícia us adjuntem tots els recursos que hem durant aquest any que acaba. Esperem que siguin útils!

Acabar l'any és sinònim de repassar la feina realitzada. Totes les televisions fan el seu particular repàs de les notícies més destacades. Els diaris també fan el mateix. I fins i tot les persones sembla que vulguin fer una mirada al que han fet durant l'any.

Des de Xarxanet Tecnologia hem cregut oportú oferir-vos un repàs dels recursos que hem realitzat durant aquest any 2013. Han sigut 12 recursos, un per mes, amb temàtiques molt variades. Des d'eines tecnològiques, passant per aplicacions per mòbil o tauletes i acabant amb xarxes socials. Les tecnologies de les informació, ofereixen tot un ventall de possibilitats i nosaltres hem intentat explicar-ho.

Per tant aquí teniu tots els recursos amb la seva explicació corresponent, d'aquest any que estem acabant! Esperem que us siguin útils!

Amb aquest recurs vam intentar fer callar tots aquells missatges alarmistes sobre les condicions de privacitat de Facebook i què cada cert temps van apareixent al vostre mur.

El núvol, o el “cloud”, ha arribat i està ajudant molt a l'organització. Poder comptar amb tots els arxius de la vostra entitat a Internet, és ideal. Però quins són els núvols més adients?

La tasca de Community Manager implica estar tot el dia connectat a les xarxes socials. Hi han eines que us agrupen totes aquestes xarxes, així no heu d'estar bellugant-vos per moltes pestanyes. Hootsuite n'és una d'elles!

Storify us pot ajudar molt a l'hora de cobrir els esdeveniments mitjançant les xarxes socials. Agrupar tot allò que s'ha publicat en un document és tasca del Storify!

Vine i Instagram van treure els seus serveis de microvídeos en poc temps. Com ho poden aprofitar les entitats?

Les infografies estan guanyant terreny al simple text i fins i tot a les imatges. Sembla ser que l'ésser humà és gandul de per si, i ho vol tot acompanyat de dibuixos. Amb Infogr.am podreu realitzar infografies i publicar-ho al vostre bloc i xarxes socials!

Molts de vosaltres segurament vau crear el perfil personal i després la pàgina d'admiradors de la vostra entitat. Com podeu fusionar aquests dos perfils de Facebook?

A l'hora de crear un espai web potser necessitareu escollir un gestor de continguts. Però quin és el millor gestor que realment us solucionarà les vostres necessitats?

IFTTT és una genial aplicació que pot automatitzar processos. Aprèn a realitzar les receptes de IFTTT que poden ajudar molt a la teva entitat!

Quan va néixer Internet, es va crear un dels serveis que més èxit ha tingut: el correu electrònic. Amb aquest recurs descobriràs algunes eines que poden ajudar molt el correu electrònic de la teva entitat.

Guifi.net és una xarxa de telecomunicacions sense fils oberta i neutral que s'està estenent pel territori a ritme vertiginós. Però què és i què comporta formar-ne part? Amb aquest recurs podreu descobrir-ho!

Evernote és una meravellosa eina per gestionar les anotacions que feu a les reunions o xerrades. Aquestes poden ser guardades en llibretes i socialitzades!

Afegeix un comentari nou