Blogger dirigeix els seus blocs al domini .es

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB - Informàtic
 Font:
Font:

Blogger dirigeix els seus blocs al domini .es

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Moltes entitats que utilitzen el sistema de blocs Blogger s'han trobat que la seva pàgina dirigeix a un domini regional .es. Blogger ja havia avisat que aplicaria aquest canvi.

La mesura va ser adoptada per classificar tots els blocs per estats i així emparar el contingut de cada bloc a les lleis de cada país. Però com sovint passa en algunes decisions de caire internacional, no s'ha tingut en compte la voluntat dels habitants dels territoris del món, que no se senten identificats com a ciutadans dels estats on habiten. És el cas de molts blocaires i entitats catalanes que han vist com el seu bloc es dirigeix a un domini .es.

El blocaire Xavi Caballé, ha penjat en el seu bloc L'Home dibuixat dos solucions molt interessants per evitar el domini .es. A part d'aquesta solució, i d'altres que podem trobar per la xarxa, hi ha la possibilitat de migrar el contingut del bloc a una altra sistema de blocs com Wordpress, per a persones individuals, o, a la Plataforma de Blocs de Xarxanet, en el cas de ser entitat.

Font d'informació: Vilaweb.

Afegeix un comentari nou