Busques aplicacions mòbils en català? Troba-les a Appsencatalà

 Font:
Font:

Busques aplicacions mòbils en català? Troba-les a Appsencatalà

Resum: 

Amb la intenció de fer visible que el català té presència en el món de les aplicacions per a dispositius mòbils i que encara en tindrà molta més, la productora audiovisual Mirapro ha llançat la plataforma web Appsencatalà, que ja recull més de 700 aplicacions.

El món de les aplicacions mòbils obre força portes a les entitats sense afany de lucre. Ja existeixen aplicacions per cercar voluntaris, per gestionar entitats o per rebre donacions i segur que arribaran moltes més. De vegades, però, no tenim gaire clar com trobar-les i menys si les volem en català. A partir d'ara això resultarà molt més fàcil amb Appsencatalà, un lloc web que recopila tots aquells programes per a mòbils que estan disponibles en català a les botigues d'aplicacions d'Apple (iPhone, iPad) i Android.

Appsencatalà és un espai on poder trobar les aplicacions mòbils publicades en català. No es tracta d'una botiga d'aplicacions, sinó que un recull d'aquestes, que estarà en constant recerca i actualització per tal d'anar-hi afegint les que vagin sortint al mercat. Ara com ara, ja compta amb 700 aplicacions, ordenades per categories (esports, llibres, notícies, viatges, xarxes socials...).

El portal, però, vol oferir molt més que una triar de les aplicacions en català. La seva aspiració és analitzar les apps fetes en català i oferir-ne informació per tal que els usuaris/àries puguin descarregar-les amb una informació prèvia que els ajudi a decidir. Així, en el futur vol oferir també ressenyes, articles i notícies.

Afegeix un comentari nou