Campanya de finançament pel documental DATUM

Colectic
Autor/a: 
Xavi Aranda
El documental DATUM vol fer reflexionar sobre els nostres drets digitals a Internet. Imatge extreta del documental DATUM. Font: Imatge extreta del documental DATUM.
El documental DATUM vol fer reflexionar sobre els nostres drets digitals a Internet. Imatge extreta del documental DATUM.
Cada dia a Internet regalem moltes dades sense el nostre consentiment.  Imatge extreta del documental DATUM.  Font: Imatge extreta del documental DATUM.
Cada dia a Internet regalem moltes dades sense el nostre consentiment. Imatge extreta del documental DATUM.

Campanya de finançament pel documental DATUM

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic

Resum: 

El projecte de comunicació AulaMèdia ha engegat una campanya per finançar el documental DATUM. Aquest documental pretén reflexionar sobre els drets digitals que no tenim.

AulaMèdia ha organitzat una campanya de mecenatge per engegar un nou projecte audiovisual. Aquest projecte és el documental DATUM, un documental que tractarà temes com les dades, la tecnologia i els drets digitals. El documental serà produït per AulaMèdia i la cooperativa La productora, amb la col·laboració de Karma Peiró, Cecilia Bayo i Gerard Vilanova.

DATUM: Dades, tecnologia i drets digitals - Teaser from La Productora on Vimeo.

El documental tracta com l’ús diari que fem d’Internet, no compleixen els drets digitals. Les empreses utilitzen les dades que deixem per a lucrar-se. I aquest fet no el podem controlar. Per tirar endavant el projecte estan demanant col·laboració econòmica a persones físiques i entitats. Hi ha tres tipus d’aportacions al projecte:

  • Aportació simple: aportació de 15€. La recompensa serà una còpia en DVD del documental i una invitació per a dues persones per a l’estrena del documental.
  • Aportació Doble: aportació de 25€. La recompensa serà una còpia del DVD del documental, un DVD extra d’AulaMèdia i una invitació per a dues persones per l’estrena del documental.
  • Aportació Extra: aportació de 35€. La recompensa serà dos còpies del DVD del documental, un DVD extra d’AulaMèdia i una invitació per a quatre persones per l’estrena del documental.

Per a poder fer les aportacions, AulaMèdia ha publicat un formulari en línia on les persones podran omplir les seves dades i enviar-les. En aquesta mateixa pàgina hi ha el número de compte per a fer la transferència.

Afegeix un comentari nou