Campanya d’estima al programari lliure

Colectic
Autor/a: 
Xavi Aranda
La Free Software Foundation Europe facilita material per la campanya en suport al programari lliure. Imatge de la Free Software Foundation Europe. Llicència domini públic.  Font: Free Software Foundation Europe
La Free Software Foundation Europe facilita material per la campanya en suport al programari lliure. Imatge de la Free Software Foundation Europe. Llicència domini públic.
La campanya vol homenatjar els programadors i programadores que desenvolupen programari lliure. Imatge de Andrew Mager. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0 Font: Andrew Mager. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
La campanya vol homenatjar els programadors i programadores que desenvolupen programari lliure. Imatge de Andrew Mager. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0

Campanya d’estima al programari lliure

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic

Resum: 

La Free Software Foundation Europe ha organitzat una campanya per donar suport al programari lliure. La campanya vol homenatjar les persones que desenvolupen o modifiquen programari lliure.

La Free Software Foundation Europe, entitat que té per objectiu empoderar les persones a tenir el control de la tecnologia, ha preparat pel dia 14 de febrer, una campanya d’estima al programari lliure. Aquesta campanya, titulada ‘I love Free Software Day’, es realitzarà en el marc del dia de Sant Valentí. Aquest dia és reconegut en algunes cultures, com el dia dels enamorats i enamorades.

L’objectiu de la campanya és donar les gràcies, el suport, i reconèixer l’estima cap a totes aquelles persones que, voluntàriament, destinen moltes hores del seu temps lliure a desenvolupar aplicacions de programari lliure, modificar-les o millorar-les. Segons la mateixa Free Software Foundation, és important mostrar en públic aquest apreci.

El context actual de pandèmia ha facilitat que moltes persones hagin hagut d’utilitzar algunes eines que abans no utilitzaven. Algunes d’aquestes eines són:

Totes aquestes eines són de programari lliure, i ara més que mai, és necessari donar les gràcies a tots els desenvolupadors i desenvolupadores que les han desenvolupat, i que estan cada dia treballen per a totes les millores possibles.

Per a preparar aquesta campanya, la Free Software Foundation Europe ofereix diferents recursos. Són els següents:

A part d’això, es demana a les entitats que vulguin adherir-se a la campanya, que publiquin continguts amb l’etiqueta #ilovefs.

Afegeix un comentari nou