Claus per a la comunicació 2.0

 Font:
Font:

Claus per a la comunicació 2.0

Resum: 

De la mà del CRAJ ens arriba aquesta proposta: un seguit de sessions informatives que ens ajudaran a dominar la comunicació en la era dels medis socials.

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona realitza un cicle de sessions informatives en les que diferents experts ens donaran pistes per dominar la comunicació 2.0. Cada una de les sessions s'aproximarà a un aspecte concret d'aquestes xarxes de comunicació social.

  • La sessió del dijous 13 de maig, titulada Les claus de la comunicació, vol mostrar com hem de treballar la comunicació per assolir la missió de la nostra associació. Aquesta sessió estarà a carreg de Joan Cornet, Relacions externes de la Fundació Adsis.

  • La sessió del dijous 20 de maig es centra sobre el mon dels blocs, i ens explicarà les possibilitats de les versàtils bitàcores on-line. Aquests dijous ens guiarà la Rocio Acosta, tècnica de comunicació del CRAJ.

  • La última sessió es realitzarà el difjous 27 de maig, i ens aproparà al twitter i facebook, dues de les xarxes socials més populars. Aquest cop, la sessió contarà amb l'Albert Garcia, co-fundador d'splitweet i amb Àlex Puig, desenvolupador de Softonic labs. Amb l'ajut d'aquests dos experts en la web 2.0 aprendrem com portar més enllà aquestes dues xarxes socials.

Totes les sessions son gratuïtes, i es faran a les 19h a l'Espai Jove La Fontana de Gràcia.

En motiu d'aquest cicle de sessions informatives, el CRAJ ha dedicat dos edicions del seu butlletí 901 en les que ens exposen les bases de la comunicació 2.0:

De què ens pot servir aquestes sessions? Podem incorporar els mitjans de comunicació social dintre de les estratègies comunicatives de la nostra associació, tal i com ja hem comentat en l'estudi sobre les Entitats sense ànim de lucre i els mitjans de comunicació social.

Afegeix un comentari nou