Code Club anima a participar en els Coolest Projects

Colectic
Autor/a: 
Colectic
Dins el món de la programació educativa hi han moltes eines i projectes interessants com Scratch. Imatge de Mad Lab Manchester. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0 Font: Mad Lab Manchester. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
Dins el món de la programació educativa hi han moltes eines i projectes interessants com Scratch. Imatge de Mad Lab Manchester. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
En els Code Club s'hi poden fer trobades de petits i petites programadores. Imatge de Mad Lab Manchester. CC BY-SA 2.0 Font: Mad Lab Manchester. CC BY-SA 2.0
En els Code Club s'hi poden fer trobades de petits i petites programadores. Imatge de Mad Lab Manchester. CC BY-SA 2.0

Code Club anima a participar en els Coolest Projects

Autor/a: 
Colectic
Colectic

Resum: 

La xarxa de clubs de programació educativa presenta els Coolest Projects. En aquest aparador s’hi volen projectar projectes tecnològics que han desenvolupat la comunitat d’estudiants.

La xarxa de clubs de programació Code Club ha engegat aquesta setmana un projecte anomenat ‘Coolest Projects’. L’objectiu d’aquest projecte és ser un aparador dels projectes relacionats amb la programació educativa que han fet estudiants de fins als divuit anys. La data límit de presentació de projectes, és el 28 de juny.

Segons la pàgina web del projecte, Coolest Projects és una bona oportunitat per mostrar el talent creatiu del col·lectiu d’estudiants i una bona manera d’aproximar les noves tecnologies als i les més joves.

Actualment hi ha sis categories de projectes:

  • Maquinari.
  • Scratch.
  • Aplicacions mòbils.
  • Pàgines web.
  • Jocs.
  • Programació avançada.

Per anar agafant idees, les i les joves ‘tech’ poden explorar la secció ‘Digital Making at Home’, una secció de la pàgina web de Raspberry Pi, el microordinador per aprendre a programar, on s’expliquen, pas a pas, petits projectes de programació.

Code Club és una xarxa de clubs de programació. A Catalunya hi ha la delegació de Code Club Catalunya, amb 68 clubs de programació, repartits per tot el territori del principat. En aquesta xarxa s’hi poden compartir materials didàctics i projectes realitzats pels estudiants i estudiantes.

Afegeix un comentari nou