Curs de blocs i eines 2.0 nivell bàsic. Ampliació de matrícula!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Curs de blocs i eines 2.0 nivell bàsic. Ampliació de matrícula!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Aquest 2014 xarxanet.org torna a oferir a les entitats la possibilitat de crear una web 2.0 adaptada a les seves necessitats.

Aquesta formació està reconeguda pel Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFVC). El pla de formació vol millorar la preparació de les entitats catalanes que treballen amb voluntariat en les diferents branques d'acció.

El curs de blocs i eines 2.0 ajuda a les entitats a crear una web dinàmica compatible amb diverses eines que trobem en la web 2.0, potenciant-la com a eina d'informació i canal de comunicació de l'entitats. El curs s'adreça a responsables de comunicació, voluntaris i socis que vulguin situar a la seva entitat en la esfera 2.0.

Per participar al curs, cal realitzar la preinscripció omplint aquest formulari en línia abans del 4 d'abril. Les persones que siguin admeses al curs hauran de realitzar el pagament de 15 euros per costos de matrícula. Un cop hagin superat les activitats plantejades al llarg del procés, les persones participants podran obtenir el diploma del PFVC, expedit pel Servei de promoció d'associacionisme i voluntariat.

El curs de Blocs i eines 2.0 per a entitats és un curs en línia que es realitza a través d'un entorn virtual d'aprenentatge (EVA) del 7 d'abril fins al 27 d'abril. Durant aquestes 3 setmanes, en què el participant haurà de dedicar-hi entre 3 i 4 hores setmanals, es treballaran els temes:

  • Blocs i entitats: què comunicar i com comunicar-ho.

  • L'estructura del nostre bloc: organitzem la informació en la nostra plana web

  • Com puc fer... les eines bàsiques que ens ofereix un bloc

  • Afegim noves funcions: les eines 2.0 al nostre bloc

La novetat important que hi ha aquest any són la possibilitat de preguntar dubtes en videconferències organitzades pel professorat. Aquestes trobades són ideals per als alumnes que tinguin dubtes del curs: tant del contingut com de l'entorn virtual d'aprenentatge.

Un cop acabat el curs, les persones participants hauran assumit els coneixements necessaris per continuar desenvolupant el bloc per a la seva entitat, i disposaran d'un espai web allotjat dintre de la plataforma de blocs de xarxanet.org. No us perdeu els blocs elaborat en les anteriors edicions del curs!

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou