Curs de Comunicació 2.0 per entitats - novembre 2015

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Associació per a Joves TEB

Curs de Comunicació 2.0 per entitats - novembre 2015

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Com ha de ser la presència d'una entitat en el món del socialmedia? Quines són les estratègies de l'entitat? I quines xarxes podem escollir?

El Teb ofereix en el marc del Pla de Formació pel Voluntariat de Catalunya, el Curs de Comunicació 2.0 adreçat als responsables de comunicació d'una entitat. La formació té una durada de 20 hores i es realitzarà online, del 29 de novembre fins el 23 de desembre. La inscripció es pot fer emplenant aquest formulari i té un cost de 15€.

Els continguts del curs seran els següents:

  • La web 2.0, el pla de comunicació i la terminologia utilitzada. El concepte de la web 2.0 ha influït molt perquè hagin sorgit moltes eines i xarxes socials dins Internet. Abans de fer-les servir, cal una planificació i entendre bé tots els termes.
  • El procés de planificació. Abans de posar-se a escriure continguts a les xarxes socials, cal pensar una planificació per arribar a estar en el canal adequat.
  • Les accions a realitzar. La qualitat del contingut és tan important com la planificació. La classificació del contingut mitjançant etiquetes us pot ajudar a estendre el contingut, o no. Utilitzar les eines correctes de community manager també us ajudarà.
  • Les estadístiques. Si voleu analitzar les accions realitzades, cal passar per les estadístiques. Però sobretot, abans, cal entendre-les bé. Això us ajudarà a determinar si la vostra estratègia és vàlida o no.
Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou