El català més correcte i actual, al teu mòbil

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

El català més correcte i actual, al teu mòbil

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

L'Institut d'Estudis Catalans presenta l'aplicació per mòbils del Diccionari de la Llengua Catalana. Les esmenes aprovades per l'institut, seran actualitzades a l'aplicació.

La relació entre els defensors de la llengua i els que utilitzaven indiscriminadament les noves tecnologies havia sigut molt tensa. Quantes vegades no haureu vist un document escrit per un estudiant d'institut ple d'abreviatures i emoticones, culpa del mal ús de la missatgeria electrònica o l'enviament abusiu de missatges de mòbils.

L'Institut d'Estudis Catalans, ha fet fet un pas endavant perquè la llengua estigui més present en el món de les noves tecnologies. Un d'aquests passos ha sigut el llançament de l'aplicació per a mòbil del Diccionari de la llengua Catalana. Aquest diccionari de butxaca digital, té la innovació que les esmenes que s'aproven en l'entorn del Institut d'Estudis Catalans, s'actualitzen automàticament. Així l'usuari pot tenir un escut lingüístic ben actualitzat.

L'aplicació està disponible per a sistemes operatius iOS i Android. Existeix també la versió per a tauletes electròniques. Es pot descarregar gratuïtament de la pàgina web de l'Institut d'Estudis Catalans.

Qui sap si a partir d'ara, la generació adolescent consultarà l'aplicació abans d'escriure un crim ortogràfic.

Afegeix un comentari nou