El projecte m4Social tornarà a estar present al Congrés del Tercer Sector Social

Colectic - Informàtic
Una jove fotografia un robot
Una jove fotografia un robot

El projecte m4Social tornarà a estar present al Congrés del Tercer Sector Social

Colectic - Informàtic

Resum: 

Ha preparat un programa paral·lel d’activitats que inclou conferències i exposicions. Es faran en un espai dedicat a la innovació digital i adreçat a interactuar amb responsables d'entitats de l'àrea tecnològica.

El projecte m4Social de la Taula d'entitats del Tecer Sector es proposa connectar l’acció social i el món tecnològic amb l'objectiu d'accelerar la transformació digital de les entitats, perquè aquestes puguin contribuir a millorar l’atenció a les persones i al seu apoderament. D'aquesta manera, vol també generar un ecosistema d’innovació en l’àmbit social.

L'espai del m4Social al Congrés del Tercer Sector Social comptarà amb les següents conferències: les del dia 21 de novembre aniran sobre la sensorització d'habitatges socials, la Intel·ligència Artificial en l'atenció a les persones, la dinamització de la innovació social digital i l'aplicació mòbil sobre la reforma horària; les del dia 22 serviran per tractar sobre els reptes digitals que es plantegen a les entitats de cara a innovar, i per a presentar la iniciativa DiesInternacionals.cat.

Pel que fa a les exposicions, les aplicacions mòbils, la Realitat Virtual, la robòtica, la impressió 3D i altres tecnologies estaran també presents a l'espai m4Social del Congrés.

Pots consultar el programa sencer d'aquest espai al Congrés per tal d'ampliar informació.

Afegeix un comentari nou