Esdeveniments amb Facebook Pages Manager

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Esdeveniments amb Facebook Pages Manager

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

S'actualitza l'aplicació de Facebook que permet gestionar les pàgines d'admiradors. La nova actualització permet programar publicacions i gestionar esdeveniments. Aquestes opcions són essencials per a les entitats que tenen pàgines d'admiradors a Facebook.

Els dispositius mòbils avançats, els “smartphone”, han ajudat a la societat a estar més connectada. Amb un terminal mòbil d'aquests tipus, podem connectar-nos a Internet des de qualsevol emplaçament. Hem guanyat amb mobilitat i comunicació, i això fa afavorir l'augment de comunicacions en molt dels àmbits de la societat. Prova d'això és la possibilitat que una entitat gestioni la seva pàgina d'admiradors des de qualsevol lloc del planeta.

Facebook, ha actualitzat fa poc la seva aplicació per Android “Facebook Pages Manager”. Aquesta aplicació és realment molt útil per una entitat que només disposi de pàgina d'admiradors. La tendència és que les entitats, deixin el perfil personal per passar-se a la pàgina d'admiradors. Amb ella disposen de moltes més possibilitats, com per exemple analitzar els impactes de les seves publicacions.

L'aplicació en qüestió porta dos novetats clau. Una és la possibilitat de programar les publicacions per tal que puguem ésser publicades en cas que aquell dia nosaltres no ho puguem fer. I l'altre, és la possibilitat de crear esdeveniments per convidar-hi gent. A part l'aplicació té les típiques opcions de publicar, esborrar o afegir fotos.

Aquesta actualització afecta de moment a la versió Facebook Pages Manager d'Android. L'aplicació també està disponible per altres sistemes operatius mòbils.

Font d'informació: Xataca Android

Afegeix un comentari nou