Facebook Live també us vol ajudar a retransmetre esdeveniments

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Facebook Live també us vol ajudar a retransmetre esdeveniments

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

L'empresa de Mark Zuckerberg també s'ha volgut sumar a les aplicacions per retransmetre esdeveniments. A diferència de Periscope, Facebook Live està integrada dins la mateixa xarxa social.

Si últimament ja estàveu començant a utilitzar Periscope per retransmetre les vostres xerrades o activitats, ara teniu una alternativa per a fer-ho en un dels principals canals de xarxes socials que tothom utilitza actualment. Facebook també ha decidit entrar dins el món de les retransmissions en directe, i ho ha fet aprofitant el mateix potencial de la seva xarxa social.

A diferència de Periscope, Facebook Live està integrada dins la mateixa xarxa social, el que significa que no us caldrà instal·lar cap altre aplicació. Això sí, per començar a emetre en directe, haureu d'actualitzar l'aplicació des del vostre PlayStore o iTunes. Un cop la tingueu actualitzada, heu d'anar al vostre perfil, on escriviu els vostres continguts. Fixeu-vos que a sota de tot i a la dreta, ha aparegut una icona per emetre en directe. Si cliqueu aquesta icona començareu a fer una transmissió i tots els vostres contactes podran veure la retransmissió i també la podran comentar.

Una de les opcions més interessant de Facebook Live es que es pot segmentar l'audiència que veurà el vídeo, mitjançant aquesta segmentació podreu arribar directament als vostres voluntaris, socis o membres d'alguna comissió que tingueu en actiu. La segmentació la podeu fer mitjançant les vostres llistes de contactes que teniu o també per zones geogràfiques. Quan s'acaba la retransmissió en directe, el vídeo queda penjat al vostre perfil.

Un dels principals problemes de Facebook Live, es que només es pot retransmetre des del perfil personal. En el cas de les pàgines d'admiradors, encara no es pot fer la retransmissió. Aquest fet s'ha de tenir en compte ja que moltes entitats i ong utilitzen pàgines d'admiradors com a comptes d'usuari de Facebook.

Afegeix un comentari nou