Facebook tanca l'aplicació per dispositius mòbils Groups

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
logotip de l'aplicació Groups Font: Facebook
Facebook ha decidit retirar l'aplicació de Groups.

Facebook tanca l'aplicació per dispositius mòbils Groups

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Facebook ha decidit tancar l'aplicació per gestionar els grups de Facebook. Moltes entitats gestionaven el seu voluntariat mitjançant aquesta aplicació.

A principis d'agost, Facebook va decidir retirar l'aplicació Groups dels diferents rebosts d'aplicacions. Aquesta aplicació va néixer a finals del 2014 per poder gestionar els grups de Facebook des d'una aplicació per dispositiu mòbil. El motiu d'aquesta retirada es basa en que Facebook vol integrar totes les funcionalitats en la seva aplicació general. Des de l'aplicació, els gestors i gestores dels grups, podran gestionar-lo.

Groups era una de les aplicacions on les entitats podien comunicar-se amb els voluntaris i voluntàries, els socis i sòcies i, els treballadors i treballadores de les entitats. Mitjançant Groups, es podien compartir molta informació i treballar conjuntament amb els projectes que gestionaven.

La retirada de l'aplicació dels rebosts d'Android i iOS, no significa la mort dels grups de Facebook. Ans al contrari. Groups cada vegada està més integrat a l'aplicació i també a les pàgines de Facebook. És molt probable que si gestioneu una pàgina de Facebook, potser us ha sortit la opció de crear un grup dins de la mateixa pàgina.

Afegeix un comentari nou