Formació per incorporar la robòtica educativa en les activitats de lleure

Colectic
Trobada de robòtica creativa de la Xarxa Punt TIC Font: Xarxa Punt TIC
Trobada de robòtica creativa de la Xarxa Punt TIC Font: Xarxa Punt TIC

Formació per incorporar la robòtica educativa en les activitats de lleure

Colectic

Resum: 

La programació web i la robòtica educativa poden ser eines útils per dinamitzar activitats amb infants i joves. El programa Bitbot.cat ofereix a monitors i monitores del lleure una formació gratuïta de 30 hores lectives.

La Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, en el marc del programa Bitbot.cat, engega dues edicions de la formació per a monitors/ores de programació i robòtica educativa. Totes dues són gratuïtes i s'adrecen a monitors/ores de lleure i persones dinamitzadores que vulguin introduir aquestes disciplines en les seves activitats.

Es farà un curs presencial els dies 4, 11, 13, 18 i 20 de desembre, de 9.30 a 13.30 hores, al Citilab, Cornellà de Llobregat. La inscripció es podrà realitzar fins al dilluns 3 de desembre de 2018.

També s'ofereix un curs semipresencial entre el 10 i el 30 de gener de 2019. Les sessions presencials estan programades per als dies 10 i 24 de gener al Citilab (l'horari es decidirà segons les prioritats de les persones participants). La inscripció estarà oberta fins a les 12.00 hores del 8 de gener de 2019.

En tots dos casos, es reconeixeran 30 hores de formació a totes aquelles persones que acreditin, com a mínim, un 75% de l'assistència/participació.

El programa bitbot.cat pretén impulsar la millora de la competència digital dels i de les joves i promoure el creixement de les vocacions tecnològiques. En aquest sentit, les persones educadores, formadores i dinamitzadores poden jugar un paper important. Per això, les anima a formar-se en aquestes matèries i incorporar-les a les seves accions.

Afegeix un comentari nou