Google Site Kit per Wordpress

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Mitjançant Google Site Kit podreu saber les visites de Google Analytics.  Font: Bill Smith. Llicència de CC BY 2.0
Mitjançant Google Site Kit podreu saber la informació de Google Analyitcs de la vostra pàgina web. Imatge de Bill Smith. Llicència d'ús CC BY 2.0
Google Site Kit incorpora el servei Google Adsense, amb el qual podreu generar ingressos. Imatge de Ivva. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0 Font: Ivva. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
Google Site Kit incorpora el servei Google Adsense, amb el qual podreu generar ingressos. Imatge de Ivva. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0

Google Site Kit per Wordpress

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Google ha publicat una eina anomenada Site Kit que agrupa quatre eines bàsiques. Mitjançant aquestes eines podreu saber si la vostra pàgina web rep visites i si està correctament indexada.

Google va publicar el passat dijous la seva extensió oficial de Wordpress. Aquest connector per a Wordpress incorpora diversos serveis de Google que us poden ajudar molt amb la pàgina web de l’entitat. L’anunci del desenvolupament de l’eina es va fer el 6 de desembre del 2018. El passat juny es va publicar la versió de prova i la setmana anterior s’ha publicat la versió definitiva.

Els serveis que incorpora Google Site Kit són els següents:

  • Search Console: eina que permet conèixer quin és l’estat de la indexació de la pàgina web en el cercador de Google. D’aquesta manera es pot aconseguir una bona visibilitat. Mitjançant aquesta eina podreu enviar i comprovar l'eficiència d’un mapa de lloc, produir l’arxiu robots.txt i veure quines paraules claus han atret visitants.
  • Ad Sense: eina que permet inserir diferents llocs dins la vostra pàgina web on es mostraran anuncis de la xarxa display de Google. Mitjançant aquests anuncis podreu obtenir alguns ingressos.
  • Analytics: eina per excel·lència de Google per veure quantes visites ha rebut la vostra pàgina web. Mitjançant Analytics podreu saber també d’on provenen les visites, amb quina eina us han visitat, campanyes publicitàries, etc.
  • PageSpeed Insights: eina de Google per conèixer la velocitat de càrrega de la vostra pàgina web. Mitjançant aquesta eina podreu saber si la vostra pàgina web és molt lenta i quins són els motius que l’alenteixen. L’eina disposa d’un indicador numèric que indica la valoració de la velocitat de càrrega de la web.

L’extensió, simplement, és un tauler on podreu controlar les quatre eines. En el tauler podreu veure les dades i d’aquesta forma controlar si la pàgina web està ben configurada i funciona correctament. Podeu descarregar-vos gratuïtament Google Site Kit al rebost d’extensions de Wordpress. A la pàgina web del projecte podreu trobar documentació de les quatre eines que forment part de Site Kit.

Afegeix un comentari nou