iCastellers. Força, equilibri, valor i seny al nostre mòbil!

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

iCastellers. Força, equilibri, valor i seny al nostre mòbil!

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB

Resum: 

L'aplicació és un reflex del dia a dia d'una colla castellera. Actualment només existeix per a iPhone, iPad i iPod Touch, però properament sortirà la versió per a terminals Android.

Les colles castelleres són una clara mostra del teixit associatiu que existeix al nostre territori. Moltes d'elles cada cap de setmana viatgen a les places de pobles i ciutats per ensenyar els valors del fet casteller, valors que van ser determinants perquè el 2010 la UNESCO declarés aquesta expressió com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Però quan la temporada s'acaba i les colles castelleres no actuen, potser és el moment ideal per a provar iCastellers, el joc per a mòbils del fet casteller. El joc simula el funcionament d'una colla castellera. Des de la creació de la colla, l'elecció del color de la camisa i l'assaig dels castells, fins completar les nostres construccions a plaça i pujar, o baixar, posicions a la classificació general.

De moment el joc només està per a telèfons iPhone, iPod Touch i iPad, però a finals de febrer sortirà la versió per a telèfons amb sistema operatiu Android. Pots comprar el joc visitant la botiga App Store.

Per a més informació visiteu:

Afegeix un comentari nou