Instant Karma, una xarxa social per fomentar el voluntariat

Autor/a: 
Xavi Aranda
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Instant Karma, una xarxa social per fomentar el voluntariat

Autor/a: 
Xavi Aranda

Resum: 

Aquesta xarxa social creada per l'Albert Dedeu és activa a nivell global. La xarxa permet connectar entre sí voluntariat, entitats, empreses i universitats.

Instant Karma funciona com una xarxa social més. L'usuari ha de crear-se el seu perfil i començar a interactuar amb altres usuaris. Mitjançant una descripció de les seves habilitats, interessos i disponibilitat, Instant Karma dirigeix els voluntaris a les entitats que millor s'adeqüin a ells. Mitjançant aquest filtre, les entitats es poden estalviar molt de temps en cercar voluntaris. I també els voluntaris es poden estalviar molt de temps en cercar entitats per fer voluntariat. Les entitats i organitzacions també poden crear el seu propi perfil i posar-se en contacte amb futurs voluntaris. L'objectiu principal és donar una major visibilitat a les accions socials de les petites entitats.

Moltes empreses també poden formar part d'Instant Karma i començar a practicar la Responsabilitat Social Corporativa. Aquestes empreses hauran d'estar d'acord amb les polítiques d'Instant Karma resepecte aquest tipus de voluntariat que s'està posant de moda.

Instan Karma neix de la mà del català Albert Dedeu amb col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona. Aquesta col·laboració coincideix amb la capitalitat de Barcelona com a Capital Europea del voluntariat.

Per a saber-ne més: La Vanguardia

Afegeix un comentari nou