Ja es poden promocionar les publicacions múltiples a Instagram

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Imatge sobre com promocionar una publicació múltiple a Instagram.  Font: Instagram
Imatge sobre com promocionar una publicació múltiple a Instagram.

Ja es poden promocionar les publicacions múltiples a Instagram

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Mitjançant un compte d’empresa, ja es poden promocionar les publicacions amb múltiples imatges i vídeos. Qualsevol entitat pot transformar el seu compte personal de Instagram en un compte d’empresa.

Instagram va anunciar el passat 14 d’agost, que havia activat la possibilitat de promocionar les publicacions amb múltiples imatges i vídeos. Fins ara, no era possible promocionar aquests tipus de publicacions múltiples. Mitjançant aquesta possibilitat, es poden publicar diferents carrusels d’imatges i vídeos.

A principis de febrer, Instagram va començar a permetre la possibilitat de publicar diferents imatges i vídeos en una sola publicació. Aquesta millora va ser molt ben acceptada, ja que permetia publicar vàries imatges d’un esdeveniment o presentar totes les novetats de marxandatge d’una entitat. Ara, amb la possibilitat de promoure aquestes publicacions, els missatges poden arribar molt més lluny. Les entitats guanyaran en visibilitat i poden beneficiar-se en molts aspectes.

De moment, aquesta novetat només està disponible pels comptes que estiguin registrats a Instagram Business. En cas que la vostra entitat no tingui un compte d’aquestes característiques, pot convertir el compte personal en un «Bussiness account», seguint aquestes instruccions. Els i les administradores dels comptes d'Instagram que vulguin promocionar una publicació múltiple, ho podran fer mitjançant el botó "Promote".

Afegeix un comentari nou