La Fundació Mozilla activa una campanya per continuar treballant per una web oberta

Colectic
Autor/a: 
Xavi Aranda
La Fundació Mozilla treballa en diversos projectes per convertir la web en accessible. Imatge de lau rey. Llicència d'ús CC BY-NC 2.0.  Font: lau rey. Llicència d'ús CC BY-NC 2.0.
La Fundació Mozilla treballa en diversos projectes per convertir la web en accessible. Imatge de lau rey. Llicència d'ús CC BY-NC 2.0.
El Firefox és un dels projectes més destacats de la Mozilla Foundation. Imatge de Eliot Phillips. Llicència d'ús CC BY-NC 2.0 Font: Eliot Phillips. Llicència d'ús CC BY-NC 2.0
El Firefox és un dels projectes més destacats de la Mozilla Foundation. Imatge de Eliot Phillips. Llicència d'ús CC BY-NC 2.0

La Fundació Mozilla activa una campanya per continuar treballant per una web oberta

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic

Resum: 

La Fundació Mozilla ha engegat una campanya per recaptar donatius. L’objectiu de la Fundació és poder continuar treballant en els seus projectes i per una web més oberta i accessible.

La Fundació Mozilla va engegar la setmana passada una campanya a nivell internacional per rebre donatius. L’ojbectiu d’aquesta campanya es pode continuar treballant per una web totalment oberta i lliure. La campanya s’ha efectuat a través d’una pàgina de la mateixa web de la Fundació Mozilla i es poden fer donatius mitjançan una pasarel·la de banca electrònica.

La Fundació Mozilla és una entitat sense ànim de lucre que treballa per una Internet saludable per a tothom. Va ser fundada l’any 2003, després d’haver sigut publicat el Mozilla Manifesto, un manifest de 10 punts que tracten sobre l’Internet accessible. La Fundació treballa perquè Internet sigui un recurs global, totalment públic i obert, i accessible per a tothom.

Actualment, la Fundació Mozilla treballa en els següent projectes:

  • Navegador Firefox.
  • Common Voice: un projecte de recollida d’enregistrament de veu perquè el reconeixement de veu sigui obert per a tothom.
  • Firefox reality: projecte de realitat augmentada i virtual amb el navegador Firefox.
  • Internet de les Coses: perquè els dispostitius connectats a Internet siguin més segurs i interoperables.
  • Hubs: sales de xat de realitat mixta per a utilitzar en Firefox.

Podeu fer un donatiu a la Fundació Mozilla a través d’aquesta pàgina web.

Afegeix un comentari nou