La Mozilla Foundation fa una crida al voluntariat

Colectic
Autor/a: 
Xavi Aranda
El Mozilla Festval 2021 disposarà de moltes sales virtuals. Imatge de Mozilla Europe. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Mozilla Europe. Llicència d'ús CC BY 2.0
El Mozilla Festval 2021 disposarà de moltes sales virtuals. Imatge de Mozilla Europe. Llicència d'ús CC BY 2.0
En el Mozilla Festival 2019 hi havia una recepció. En la del 2021 serà virtual.  Imatge de Mozilla Europe. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Mozilla Europe. Llicència d'ús CC BY 2.0
En el Mozilla Festival 2019 hi havia una recepció. En la del 2021 serà virtual. Imatge de Mozilla Europe. Llicència d'ús CC BY 2.0

La Mozilla Foundation fa una crida al voluntariat

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic

Resum: 

La Mozilla Foundation organitza el Mozilla Festival i necessita voluntariat. Les persones interessades hauran de respondre un qüestionari molt ampli.

La Mozilla Foundation, la fundació que lluita per una Internet més accessible, oberta i per un bé públic, ha publicat una crida al voluntariat en la seva pàgina web. Aquesta crida al voluntariat cerca diferents voluntaris i voluntàries virtuals per a cobrir les necessitats del Mozilla Festival 2021, que se celebrarà virtualment el 8 de març del 2021.

Aquests voluntaris ajudaran a donar suport als organitzadors, facilitadors i participants del Mozilla Festival 2021. En aquest festival s’hi reuneixen diferents actors, com: artistes, tecnòlegs i tecnòlogues i persones que formen part de diferents entitats que lluiten per un món digital més humà.

Aquests voluntaris i voluntàries virtuals, tindran les següents tasques:

  • Ajudar a als facilitadors i facilitadores a resoldre problemes de connexió en línia.
  • Ajudar a les persones que participin en el festival, a navegar per les diferents sales i espais virtuals.
  • Donar la benvinguda als i les participants en espais socials, com l’hora del té o l’hora de la xocolata calenta.

Aquestes són algunes de les tasques que té pensades la Mozilla Foundation per tal de cobrir necessitats del Mozilla Festival 2021. Tanmateix, els organitzadors de la celebració, estan oberts a rebre més propostes de voluntariat virtual.

Els organitzadors del festival, també volen saber com poden agrair la feina del voluntari o voluntària virtual. Per això pregunten a les persones interessades, com poden sentir-se gratificat, sigui amb un retorn material o no.

Per apuntar-se com a voluntari o voluntària, cal inscriure’s en aquest formulari.

Afegeix un comentari nou