La teva entitat vol fer els primers passos a Internet? Aquest curs t'interessarà!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Curs: Crea la plana web de la teva entitat amb WordPress Font: El Teb
Curs: Crea la plana web de la teva entitat amb WordPress Font: El Teb
Captura de pantalla de la plataforma de blogs de xarxanet.org Font: Xarxanet
Les entitats que participin en el curs podran crear la seva plana web a la plataforma de blogs de xarxanet.org

La teva entitat vol fer els primers passos a Internet? Aquest curs t'interessarà!

Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Del 2 al 28 de maig, el Teb impartirà un curs en línia especialment pensat per a les entitats que no tenen presència a la xarxa, amb el qual aprendran a crear-se una plana web i a fer els primers passos a les xarxes socials.

"Crea la plana web de la teva entitat amb Wordpress" és un curs molt pràctic, que acompanya els/les alumnes pas a pas en la creació de la seva plana web amb la plataforma Wordpress. Es tracta d'una eina fàcil d'utilitzar, que permet crear i gestionar de manera gratuïta espais web adaptats a les necessitats de cada entitat. El curs també ajuda a descobrir les millors maneres de donar difusió a les comunicacions a través de les xarxes socials.

La formació s'adreça a persones voluntàries i treballadores de les entitats del tercer sector i està reconeguda pel Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya. Es realitzarà en línia del 2 al 28 de maig i requerirà una dedicació de 20 hores, aproximadament. Estarà impartit per especialistes en la matèria del Teb, entitat que treballa per la socialització de les noves tecnologies. Té un cost de 15 euros per participant. La inscripció es pot realitzar a través d'aquest formulari.

Mitjançant aquesta formació l'alumnat coneixerà:

  • Què necessitem comunicar? Els/les participants valoraran què i com volen comunicar.
  • Quatre claus per a la comunicació digital: Consells per saber escriure continguts en un mitjà digital.
  • L'estructura del nostre espai web. Pensem com organitzar la informació.
  • Com puc fer...? Inserir fotografies, compartir vídeos, crear un àlbum de fotografies, inserir mapes, classificar els continguts... El nostre web ens permetrà això i molt més!
  • Extensions i disseny: Coneixerem extensions i canviar el disseny del blog en un clic.

Els/les alumnes del curs podran portar a la pràctica tot el que aprenguin creant l'espai web de la seva entitat a la plataforma de blogs de xarxanet.org. En el cas de disposar d'un blog i que s'hi vulguin posar en pràctica els aprenentatges del curs, caldrà que aquest estigui creat amb Wordpress i instal·lat en un servidor propi.

Afegeix un comentari nou