La UPC ofereix a les entitats voluntariat TIC realitzat per l'alumnat

Colectic
El programa 'Voluntariat TIC' engega la quarta edició el setembre de 2018 Font: UPC
El programa 'Voluntariat TIC' engega la quarta edició el setembre de 2018 Font: UPC

La UPC ofereix a les entitats voluntariat TIC realitzat per l'alumnat

Colectic

Resum: 

Les entitats que necessitin un cop de mà amb tasques tecnològiques es poden inscriure al programa 'Voluntariat TIC' de la Universitat Politècnica de Catalunya i rebre el suport d'un/a alumne/a durant el curs 2018-2019.

Oferir formació en informàtica a persones en risc d'exclusió social, elaborar planes web o instal·lar xarxes WI-FI són algunes de les tasques que han realitzat els voluntaris i voluntàries TIC de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) durant el curs 2017-2018. D'aquesta manera, han donat un cop de mà a entitats sense afany de lucre que ho necessitaven, han realitzat un aprenentatge personal i professional i han pogut conèixer el sector social.

Ha estat la tercera edició del programa 'Voluntariat TIC' de la UPC. Hi han participat 21 estudiants de diferents escoles de la UPC, que han col·laborat en 16 projectes d'11 entitats diferents.

Aquest mes de juliol és oberta la crida a entitats per participar en la quarta edició del programa, que s'engegarà al començament del curs escolar 2018-2019. Per inscriure-s'hi cal descarregar-se aquest formulari i enviar-lo a voluntariat.ccd[arrova]upc.edu.

El programa es desenvolupa amb la metodologia d'Aprenentatge-Servei, així, l'estudiant ofereix un servei a l'entitat a canvi d'un aprenentatge que, més enllà de l'àmbit estrictament acadèmic, també li aporta formació en l'àmbit social.

Afegeix un comentari nou