Mapa de les platges catalanes amb connexió Wifi

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Mapa de les platges catalanes amb connexió Wifi

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Iniciativa del bloc Som Digitals, pot ajudar a les entitats ambientals i d'assistència sanitària a tenir connexió Internet en zones on normalment no n'hi ha hagut. Aquest mapa és de forma col·laborativa, per tant tothom pot anotar una geolocalització.

A les platges hi podeu anar per utilitzar-les de moltes formes. Tombats per torrar-vos damunt una tovallola, per banyar-vos amb flotador, per beure una cervesa ben freda o per jugar a pales. Però a les platges no tothom i va per disfrutar de les vacances, també hi treballen moltes entitats com les d'assistència sanitària o les de medi ambient.

Però un dels problemes que existeixen a la majoria de platges del litoral català, i de quasi totes les poblacions catalanes, es que no hi ha connexió wifi per a poder treballar amb Internet. Solament algunes poblacions en tenen, però saber-ho amb antel·lació és bastant complicat.

El bloc català Som Digitals, ha tingut la genial idea de realitzar un mapa col·laboratiu de les platges catalanes amb connexió Wifi. Qualsevol persona o entitat que tingui coneixement de l'existència d'una connexió wifi en una platja catalana, pot enviar un correu electrònic a la següent adreça electrònica: somdigitals[[at]]estol.cat

Amb la col·laboració de la gent es podrà saber exactament tots els municipis que disposen de connexió wifi a al platja.

Afegeix un comentari nou